close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Els coixins com a element decoratiu

24 gener, 2019 · Blog

El món de l’interiorisme i la decoració ens ofereix infinitat d’opcions a l’hora de dur a terme el treball decoratiu a la nostra llar. No obstant això, no sempre cal haver d’utilitzar objectes de disseny o que en els que haguem de invertir. De fet, podem optar per elements més quotidians i amb els quals aconseguirem un gran resultat.

En aquest cas veurem com els coixins poden ser un gran element decoratiu en qualsevol estança, sent la sala d’estar o els dormitoris els que major joc ens aportaran.

Models infinits

Una de les grans avantatges dels coixins és que el mercat ens ofereix una infinitat de possibilitats. Diferents formes i colors que poden encaixar en qualsevol estil decoratiu serà la nostra gran opció.

Si la nostre sala d’estar o dormitoris tenen imprès un estil neutre o contemporani, que millor que optar per coixins blancs, grisos o beige. D’altra banda, si a casa nostra es respira un ambient retro o d’estil industrial, la millor opció és decantar-se per coixins de colors vius com el vermell, el verd o el blau, tonalitats que contrastaran molt bé.

D’altra banda, si el que ens agrada és fer relluir el nostre propi enginy decoratiu, sempre podrem crear les nostres pròpies fundes com els colors i imatges que més ens agradin. A més, aquesta última opció també ens permetrà reciclar algun altre element tèxtil.

Ambient acollidor

Més enllà d’un un poder decoratiu inqüestionable, els coixins també potenciaran a l’estança en qüestió d’un ambient agradable i acollidor. En aquest aspecte, el lloc on col·loquem els coixins serà clau.

Si parlem del saló, el sofà serà l’emplaçament més adequat, ja que és un element de mobiliari que ens transmet descans i comoditat. Per la seva banda, si els volem utilitzar al dormitori, res millor que col·locar-los al capçal del llit.

Interiorisme a Barcelona

A Grupo Inevntia comptem amb un departament especialitzat en interiorisme i decoració. Si necessites l’ajuda d’un professional per reformar o decorar la teva llar pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.