close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans y desrprés: reforma integral a l’Avinguda Vallcarca

Recentment vam donar per conclosa la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge ubicat a l’Avinguda Vallcarca de Barcelona. Per això el nostre departament d’interiorisme va elaborar un projecte 3D que el nostre equip d’execució d’obra es va encarregar de plasmar-lo a la realitat.

En aquesta nova reforma integral vam dur a terme treballs de pintura, instal·lació de paviment i altres necessitats perquè les estances de la casa lluïssin àmplies i lluminoses. En el següent vídeo es pot apreciar el treball realitzat comparant l’abans i el després.

Reforma de cuina

La reforma de cuina ocupa una estança independent de superfície quadrada, de manera que es va utilitzar una distribució en U amb tres trams de taulell. En el del costat dret es va instal·lar la placa vitroceràmica, el del centre es va equipar amb una pica d’un sol si i el tram de taulell del costat esquerre es va destinar a superfície de suport i de treball.

A més d’això, aquesta reforma de cuina compta amb diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com a la superior del taulell de cuina. La part inferior també es va aprofitar per encastar el forn i la rentadora, mentre que la nevera es va situar en l’extrem de la part esquerra. D’aquesta manera es va aprofitar tot l’espai disponible d’una manera molt organitzada.

Reforma de bany

L’habitatge comptava amb una cambra de bany que es va equipar amb tots els elements sanitaris imprescindibles per oferir les millors prestacions. Així, aquesta reforma de bany compta amb un ampli lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa cantonera protegida per mampares de portes corredisses.

Pel que fa al disseny, les parets d’aquesta reforma de bany es va enrajolar completament amb rajoles de color blanc que es van combinar amb el to gris del nou paviment. D’aquesta manera es va aconseguir major sensació d’amplitud i profunditat en l’estança.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia trobaràs als professionals adequats per dur a terme la teva reforma integral. A més, t’oferim la possibilitat que demanis el teu pressupost sense cap tipus de compromís.