close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte de reforma i mobiliari a Barcelona

Recentment a Grup Inventia vam finalitzar un nou treball de rehabilitació d’habitatge a Barcelona, concretament al carrer Còrsega. Un cop finalitzades les obres, els propietaris de l’immoble van confiar en nosaltres perquè moblessim i equipessimem totes les estances.

Com es pot comprovar en el vídeo que compartim i en les imatges al final del post, no van poder escollir millor, ja que el resultat d’aquest projecte de reforma i mobiliari a Barcelona ha estat un èxit.

Saló i cuina

En aquest cas es tractava d’un espai obert que contenia les dues estances esmentades. A la zona del saló es va disposar un sofà de diverses places, un lloc perfecte per relaxar-se i desconnectar del dia a dia. Just al davant es va col·locar una taula per a diversos comensals, convertint aquesta zona en la de menjador.

La cuina està separada del saló per una barra tipus cuina americana. En aquesta es van habilitar uns tamborets i es va aconseguir un espai perfecte per realitzar les ingestes diàries amb més comoditat. A més, a la cuina es van disposar tots els elements necessaris per oferir les millors prestacions.

Dormitoris i banys

Tots els dormitoris amb què comptava l’habitatge es van moblar completament. En cada un d’ells es va col·locar un còmode llit, un armari a mida i una zona de treball. El resultat han estat estances molt ben preparades per al descans.

Per la seva banda, les cambres de bany ja es veien espectaculars després del treball de rehabilitació Tot i així, en aquest projecte de reforma i mobiliari a Barcelona també hi va haver cabuda per a col·locar estris de bany i tèxtils en els dos banys amb què compta l’immoble.

Projecte de reforma i mobiliari

A Grupo Inventia trobaràs als professionals indicats perquè el teu projecte de reforma i mobiliari a Barcelona sigui un exit.