close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina al carrer Múrcia

Fa escassament uns dies que a Grup Inventia vam posar punt i final a la reforma de cuina que estàvem duent a terme al carrer Múrcia de Barcelona. Es va tractar d’una rehabilitació parcial en què vam conseguir millorar tant el disseny com l’equipament de totes les estances.

En línies generals, vam fer servir tonalitats neutres per a tots els elements que conformen aquesta reforma de cuina, ja que així vam aconseguir generar major sensació d’amplitud. Abans d’entrar en més detalls, pots veure les millores realitzades en el següent vídeo.

Distribució en L

Al tractar-se d’un espai ampli, vam decidir que una distribució en L era la més adequada tant per aprofitar el major espai possible com per a l’organització de tots els elements.

A l’extrem de la part dreta vam col·locar tots els electrodomèstics, encastats en el moble de cuina que vam disposar. Aquest nou equipament està compost per una nevera, un forn i un microones. Després d’això, neix el taulell, el qual es va destinar a superfície de suport.

El taulell torça a l’esquerra, donant lloc a un segon tram molt més allargat. Sobre aquest hi vam instal·lar una pica individual i una placa vitroceràmica.

Capacitat d’emmagatzematge i disseny de cuina

Aquesta reforma de cuina va implicar una major capacitat d’emmagatzematge, ja que compta amb diversos calaixos i armaris al llarg de tota la zona inferior del taulell i en una part de la superior. Amb això, els propietaris disposen d’espais en els quals poden guardar-hi aliments, estris i altres elements de cuina.

Per al disseny, vam optar per un moble de cuina de fusta, en un color molt suau però que combinava perfectament amb el blanc de les parets i del taulell i amb el gris del paviment. Tot això va generar una major sensació d’amplitud i un ambient molt fresc i ampli.

Grupo Inventia reforma de cuina

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat per la teva reforma de cuina que t’assessorarà a l’hora de triar tant la distribució com el disseny de la teva nova cuina. Pots sol·licitar el teu pressupost sense cap tipus de compromís.