close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Bac de Roda

Recentment hem finalitzat un nou projecte de rehabilitació a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens vam encarregar de dur a terme la reforma de cuina d’un habitatge ubicat al carrer Bac de Roda. Es va tractar d’una rehabilitació total en què es va millorar tant el disseny com l’equipament de l’estança.

En el següent vídeo es poden apreciar tots els detalls d’aquest nou treball de reforma de cuina dut a terme per l’equip de Grupo Inventia a Barcelona.

Distribució a dos fronts

La cuina està molt propera a l’entrada de l’habitatge, per la qual cosa es va optar per una distribució a dos fronts creant un passadís en què els propietaris compten amb tot al seu abast i de manera molt funcional.

A l’extrem de la part esquerra es va col·locar un moble de cuina, que augmenta notablement la capacitat d’emmagatzematge de l’estança, i seguidament la nevera. A continuació neix el primer tram de taulell, sobre el qual es va disposar una pica doble.

En l’inici de la part dreta es van encastar el forn i el microones, disposats verticalment i tot seguit un nou tram de taulell. En aquest, a més de comptar amb superfície de suport, es va instal·lar una placa vitroceràmica acompanyada per una campana extractora que evitarà a concentració de fums i olors quan es cuini.

Disseny de cuina

Com hem esmentat, amb aquesta reforma de cuina s’amplia la capacitat d’emmagatzematge amb diversos calaixos i armaris tant en els extrems de l’estada com a la part inferior del taulell de cuina. Per aquest moble es va utilitzar el color blanc i es va combinar amb el color beige de les taulells.

Un altre punt característic d’aquesta reforma de cuina és el terra. Per a ell es va utilitzar un paviment hidràulic que li aporta personalitat i color a una estança en la qual predominen els tons neutres. Un altre detall d’aquest nou treball és que en el fons de la cuina es va col·locar una barra que, habilitada amb tamborets, crea un espai perfecte per realitzar les ingestes diàries.

Reforma de cuina a Barcelona

L’experiència acumulada durant tots aquests anys fa de Grupo Inventia una opció fiable i professional per a la teva reforma de cuina. Et lliurarem el teu projecte i pressupost de forma gratuïta i sense compromís.