close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de cuina a Sant Just Desvern

Recentment en Grup Inventia hem finalitzat una nova reforma de cuina a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins a la localitat de Sant Just Desvern per renovar completament aquesta estança tan important i d’ús diari en qualsevol llar.

Al nostre favor va jugar que la superfície de la cuina era àmplia, pel que vam poder introduir les millores en l’estança sense problemes i el resultat va ser totalment satisfactori. La nova imatge d’aquesta reforma de cuina pot apreciar-se en el següent vídeo.

Distribució en L amb illa

La reforma de cuina s’ubica en una estada independent però oberta al saló. En aquest cas, com diferenciador visual d’espais es va col·locar una illa de cuina que genera major superfície de suport i de la qual es va utilitzar la part inferior per augmentar la capacitat d’emmagatzematge.

Quant a la disposició de la reforma de cuina es va utilitzar una distribució en forma de L. En l’extrem dret de la part central es encastraron els electrodomèstics, compostos per una nevera, un microones i un forn. A més es van habilitar prestatgeries en les quals col·locar altres petits electrodomèstics com una cafetera o altres estris de cuina.

Seguidament neix el tram de taulell més allargat, el qual disposa d’una àmplia superfície de suport i sobre en què es va disposar una pica d’un sol si. A l’arribar a l’altre extrem del taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram de taulell. En aquest es va instal·lar la placa vitroceràmica.

Emmagatzematge i disseny de cuina

A més del nou equipament aquesta reforma de cuina també va servir per ampliar la capacitat d’emmagatzematge. S’hi va aprofitar tota la part inferior de les taulells per posar diversos calaixos i armaris, mentre que en zones de la part superior també es van col·locar mòduls d’emmagatzematge.

Per al disseny d’aquesta cuina nostre departament d’interiors va apostar per tons neutres i una llum indirecta per generar més sensació d’amplitud. D’aquesta manera, per al moble de cuina es va utilitzar el color blanc i per a les taulells i el quadre de comandament el gris. Aquesta combinació s’uneix perfectament a altres elements com el paviment de parquet instal·lat, generant una imatge perfecta per a l’estança.

Reforma de cuina a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb un equip d’experts que faran que la teva reforma de cuina compleixi totes les teves expectatives. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense cap compromís.