close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barcelona: Avinguda Diagonal

Grupo Inventia va concloure recentment una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió, el projecte es va dur a terme en un immoble situat en una de les zones més concorregudes de la capital catalana, l’Avinguda Diagonal. Es va tractar d’una rehabilitació total en què es va intentar dotar l’habitatge d’una il·luminació gairebé natural. Gràcies a la combinació de tonalitats i als materials escollits, els propietaris gaudiran del millor disseny i el millor equipament a casa seva.

Les línies generals d’aquesta reforma integral a Barcelona s’emmarquen sota tonalitats neutres. El beige i el blanc són protagonistes en la majoria d’estades de l’habitatge. A més, gràcies al paviment instal·lat, un parquet laminat en un to de fusta natural, es potencia la lluminositat i amplitud d’aquest immoble ubicat a l’Avinguda Diagonal.

Reforma cuina

La reforma de cuina es va distribuir a través d’un taulell en forma de L en la qual es van col·locar tots els elements necessaris per a un correcte ús. Primerament, es va preparar el buit de la nevera perquè tot seguit naixés l’esmentada taulell. Després d’un primer tram utilitzable com a superfície de treball, en la part més allargada d’aquesta taulell es va instal·lar una placa vitroceràmica i una pica individual. Utilitzant una disposició clàssica, el forn es encastró a la part inferior de la placa de cocció.

A més d’equipar-la per complet, aquesta reforma de cuina compta amb una gran capacitat d’emmagatzematge, ja que es disposa de diversos armaris i calaixos tant en la part inferior com a la superior del taulell de cuina.

Reforma de bany

El bany amb què compta aquest habitatge també va ser rehabilitat en aquesta reforma integral a Barcelona. Decorant i equipant per complet, per aquesta reforma de bany es va buscar un espai còmode i funcional. Un ampli lavabo, un vàter i una dutxa, van ser els elements escollits pels propietaris per a aquesta reforma de bany.

En ella, les tonalitats neutres també són protagonistes. Amb un enrajolat parcial amb rajoles en beige i la resta de la paret pintada de blanc, la sensació d’amplitud i profunditat aquesta patent en aquesta reforma de bany a Barcelona.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia som coneixedors de les nostres possibilitats, per aquesta raó no escatimem a l’hora d’oferir el millor servei a tots els interessats a realitzar una reforma integral a Barcelona o rodalies. Per sol·licitar qualsevol informació, contacti amb nosaltres.