close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barcelona: República Argentina

Grupo Inventia va donar per finalitzada una nova reforma integral a Barcelona, concretament, aquesta s’estava duent a terme en un habitatge situat a l’Avinguda República Argentina. Aquest treball ha consistit en la rehabilitació total d’un immoble del qual s’ha millorat tant l’aspecte estètic com l’equipament d’estades com la cuina o les cambres de bany.

Una de les estances amb un gran protagonisme en aquesta reforma integral a Barcelona és el saló. En ell es volia aprofitar al màxim la llum natural, ja que compta amb dos grans finestrals. A més d’això, les parets es van pintar de color beige i es va instal·lar un paviment de parquet laminat d’un to de fusta molt natural. Amb això, i combinat amb la llum de l’exterior, es genera una major sensació d’amplitud a més d’il·luminar tot l’immoble.

Pel que fa a la reforma de cuina, aquesta es va distribuir en forma d’U, dedicant cadascuna de les seves parts a uns elements en concret. D’aquesta manera, A la part dreta es va col·locar un moble de cuina en el qual es encastraron els electrodomèstics, mentre, a la part central es va col·locar una cuina de cinc fogons coronada per una potent campana extractora. Finalment, a la banda esquerra es va instal·lar una pica individual. A més d’això, la reforma de cuina va incloure una barra en la qual poder realitzar qualsevol ingesta amb més comoditat per al dia a dia. Quant a l’emmagatzematge, els propietaris disposaran de diversos calaixos i armaris a la part baixa del taulell de cuina.

D’altra banda, aquest habitatge comptava amb dues cambres de bany i tots dos van ser rehabilitats en aquesta reforma integral a Barcelona. Les dues estances es van distribuir i van equipar d’una manera molt similar, ja que les dues reformes de bany compten amb: lavabo, inodor, bidet i dutxa. En aquest cas es van aconseguir dues estances acollidores i funcionals.

Novament Grupo Inventia torna a demostrar perquè està al capdamunt del sector. Aquesta reforma integral a Barcelona s’uneix a altres projectes de reforma que han finalitzat de manera satisfactòria tant per a propietaris com per a treballadors. Contacta amb nosaltres sense cap compromís.