close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Padilla

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem finalitzat una nova reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de la rehabilitació total d’un habitatge ubicat al carrer Padilla.

En línies generals vam buscar crear espai agradables sota tons neutres que generessin més amplitud i calidesa a estades com el saló o els dormitoris. Aquest color beige utilitzat en les parets es combina amb un parquet d’un to mitjà de fusta, creant espais molt acollidors.

Tot això i molt més es pot apreciar en el següent vídeo, en el qual vam presentar els acabats d’aquesta nova reforma integral a Barcelona.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta al saló però disposa d’una barra de cuina, de manera que els espais de la cuina i del saló queden ben delimitats. Pels tant es va utilitzar una distribució a dos fronts, ja que a la barra de cuina es va instal·lar la placa vitroceràmica i es va ampliar la superfície de suport.

Els electrodomèstics, tots ells encastats, es van col·locar a l’extrem esquerre i tot seguit es va disposar el tram de taulell principal. Aquesta, a més de disposar d’una àmplia superfície de treball, disposa d’una pica d’un sol si. Nou equipament, nova distribució i ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. Aquesta cuina compta amb diversos calaixos i armaris en les parts inferiors i superior del taulell de cuina.

Reforma de banys

L’immoble comptava amb dues cambres de bany i tots dos es van rehabilitar d’una forma molt similar. Per al disseny interior les parets es van enrajolar completament amb rajoles bisellades de color que es van combinar amb el to fusta del moble del lavabo i el paviment hidràulic.

Quant a l’equipament sanitari, aquesta reforma de banys compta amb un lavabo de disseny ovalat amb calaixera incorporada, un vàter i, al fons de l’estada, un plat de dutxa.

Reforma integral a Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia estem tan segurs del nostre treball que et lliurarem el teu pressupost de forma gratuïta i sense compromís. No t’arrisquis i confia en l’experiència i professionalitat per renovar la teva llar.