close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Bretón de los Herreros

Fa escassos dies que a Grupo Inventia vam finalitzar una nova reforma integral, concretament en un habitatge situat al carrer Bretón de los herreros de Barcelona.

L’habitatge gaudeix de molta amplitud i ha vist potenciada la lluminositat exterior. Per aconseguir això, es van utilitzar tonalitats neutres en les parets que es van combinar amb els acabats en fusta de portes i finestres. Això proporciona un aspecte entre rústic i modern a l’immoble.

Per apreciar amb més detall les millores realitzades en aquesta reforma integral, compartim el següent vídeo.

Reforma de cuina

Per a la reforma de cuina, que és oberta al menjador, es va optar per una distribució en forma d’U, ja que era la disposició amb la qual s’aconseguia la millor organització per als elements de la cuina.

A la part dreta es va col·locar la nevera, camuflada per les portes de l’armari, i tot seguit es va col·locar el primer tram de fogons, sobre el qual es va instal·lar una pica d’un sol si ia la part superior, encastat en el moble de cuina, el forn. El taulell, que continua en la part del fons, es va destinar a superfície de suport i treball. Ja a la part de l’esquerra es va col·locar el tercer tram de taulell. En aquest, es va instal·lar una placa vitroceràmica.

Reforma de bany

En aquest cas, l’estada es va dotar de molta funcionalitat, a més d’aplicar un disseny molt personal i un equipament sanitari complet.

La reforma de bany es va completar amb un lavabo amb moble incorporat, un vàter i una dutxa. Pel que fa al disseny, les parets es van enrajolar fins a mitja alçada amb rajoles bisellats de color blanc i es va pintar del mateix color la resta de la paret. Entre els acabats destaca el paviment hidràulic que es va instal·lar.

Reforma integral Grupo Inventia

Els millors serveis per la teva reforma integral els trobaràs a Grupo Inventia. Per agilitzar tot el procés, pots contactar amb nosaltres sense compromís.