close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Cervelló

Aquesta mateixa setmana hem donat per finalitzada una nova reforma integral. En aquesta ocasió ens encarreguem de la rehabilitació d’una casa de dues plantes situada a la localitat barcelonina de Cervelló. Es va tractar d’un gran repte i assumim les responsabilitats, per això, el resultat obtingut ha estat excel·lent i els propietaris han quedat altament satisfets.

En tractar-se d’una casa, vam voler aprofitar al màxim la llum natural, de manera que en totes les estades, sobretot a la central, col·locant finestres i vidrieres que permetessin l’entrada de la llum exterior. Amb això, vam obtenir major sensació d’amplitud en tots els espais i generem un ambient fresc i acollidor.

Totes les millores realitzades en aquesta gran reforma integral les pots apreciar amb més detall en el següent vídeo.

Espais amplis

Com hem esmentat, la casa disposava d’una bona superfície, de manera que vam proposar un disseny modern i que permetés desplaçar-se als propietaris amb total llibertat.

A més de les vidrieres col·locades, utilitzem tonalitats neutres per pintar les parets amb l’objectiu d’expandir la lluminositat. En això, també juga un papael molt important el paviment de gres en color beix que instal·lem.

Aquests colors clars van ser fàcils de combinar amb els altres elements. Per a l’estructura de l’escala connectora entre les dues plantes es va utilitzar el ferro, mentres que per a la mateixa escala es va utilitzar la fusta.

Reforma de cuina

Una de les estances que va veure millorat tant el seu disseny com el seu equipament va ser la cuina. Per a la seva rehabilitació es va optar per una distribució en forma d’U, ja que era la disposició que millor s’adaptava a l’espai i amb la qual s’aconseguiria una major organització per a tots els elements.

A l’extrem de la part dreta es van col·locar els electrodomèstics, tots ells encastats en el moble de cuina que es va disposar.

A continuació es va col·locar el primer tram de taulell, destinat a superfície de suport. El taulell torça a la dreta per donar pas al segon tram, sobre el qual es va col·locar una pica indivudual. Just al davant d’aquest es va col·locar el tercer tram de taulell. En aquest, que pot ser utilitzat com a barra tipus cuina americana, es va instal·lar una placa vitroceràmica.

Amb un disseny molt similar al general de la casa, es va obtenir una reforma de cuina molt lluminosa i perfectament distribuïda i equipada.

Grupo Inventia reforma integral

Amb aquest nou treball en Grup Inventia tornem a demostrar que som una empresa líder i de confiança. Si vols renovar l’aspecte de la teva llar, només has de contactar amb nosaltres.