close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a la Gran Via Carles III

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat a la Gran Via Carles III de Barcelona. En línies generals vam aconseguir espais amplis i lluminosos a través de la combinació de tonalitats neutres, com el blanc i el beige, i un paviment de parquet laminat d’un to de fusta molt natural.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, això s’estén a totes les estances de l’immoble, ja siguin els dormitoris, que compten amb mobiliari a mida, o la cuina i les cambres de bany, que es van equipar completament.

Reforma de cuina

La reforma de cuina ocupa un espai independent i per a la disposició dels seus elements es va utilitzar una distribució en forma d’U La part de la dreta està ocupada per un moble de cuina en el qual, a més de comptar amb una àmplia capacitat d’emmagatzematge, es encastró el forn.

A la part central s’ubica el primer tram de taulell, sobre el qual es va instal·lar la placa vitroceràmica. Aquest taulell torça a la dreta i dóna pas al segon tram, que compta amb una pica i una bona superfície de suport i de treball. Ja a l’extrem d’aquest es va col·locar la nevera i un mòdul d’emmagatzematge més.

Reformes de bany

En el disseny de les reformes de bany es va apostar per un enrajolat total amb rajoles bisellades de color blanc que es van combinar amb un paviment de parquet laminat. Aquesta combinació genera en les dues estances una major sensació d’amplitud i lluminositat, un aspecte molt beneficiós.

En quant a l’equipament sanitari, les dues reformes de bany compten amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una zona d’aigües. Aquest últim element canvia, ja que mentre el bany principal amb banyera, el de cortesia disposa d’una dutxa.

Reforma integral a Barcelona

Els resultats del treball de Grupo Inventia seran excepcionals i gaudiràs de la seva nova llar des del primer dia. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.