close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Marina

Aquesta mateixa setmana a Grupo Inventia hem donat per finalitzada la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat a la zona de Marina a la ciutat de Barcelona. S’ha tractat d’una rehabilitació total en què a més de millorar la imatge de l’habitatge hem equipat completament estances com les de la cuina o les cambres de bany.

En línies generals s’ha volgut aprofitar les entrades de llum natural utilitzant tons neutres per generar més sensació d’amplitud i lluminositat. Això, combinat amb un parquet laminat de to fusta natural s’ha aconseguit amb escreix.

En el següent vídeo es poden apreciar els detalls d’aquesta nova reforma integral que té algunes pinzellades de disseny industrial.

Cuina oberta amb illa

La reforma de cuina és oberta i compta amb una illa de cuina en què es va instal·lar una placa vitroceràmica. Al seu torn, serveix de delimitadora entre l’espai de la cuina amb el de l’ampli saló.

A l’extrem esquerre es va col·locar un moble de cuina en el qual es van encastar els electrodomèstics, compostos per una nevera i un forn. Seguidament es va col·locar el taulell de cuina, sobre el qual es va disposar una pica d’un sol si. Just al davant es va col·locar l’esmentada illa de cuina.

En el seu disseny es van utilitzar tons foscos, aconseguint una harmonia total amb la resta de l’habitatge.

Banys reformats

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany i tots dos compten amb un lavabo, un vàter i una dutxa.

La característica més destacada és que mentre el bany de cortesia és un bany en una estada independent, el de l’habitació suite està separat del dormitori per un vidre opac, pel que es tracta d’una cambra de bany obert.

Grupo Inventia reforma integral

A Grupo Inventia garantim els millors acabats. Comptem amb un equip de professionals que t’oferiran les millors solucions a les teves necessitats. Per començar, tan sols has de contactar amb nosaltres.