close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Martínez de la Rosa

A Grupo Inventia hem donat per finalitzada la reforma integral que estàvem realitzant en un habitatge situat al carrer Martínez de la Rosa, al barri de Gràcia de Barcelona.

En aquesta rehabilitació total destaquen els acabats, molts dels quals són elements restaurats i que mantenen viva l’essència de l’immoble. Entre ells es troba el sostre de maó vist, el paviment hidràulic, que ocupa la major part del sòl de l’habitatge, o els marcs i portes de fusta.

En el vídeo que compartim a continuació es poden apreciar tots els detalls d’aquesta nova reforma integral de Grupo Inventia.

Reforma de cuina

Es va tractar d’una reforma de cuina oberta en la qual es va utilitzar una distribució en forma de L. A l’extrem de la part dreta d’aquesta reforma de cuina es van col·locar els electrodomèstics, tots ells encastats i compostos per una nevera, un forn i un microones. Seguidament es va col·locar un petit tram de taulell perfecte per utilitzar-se com superfície de suport. A més, aquesta part de la cuina compta amb armaris i calaixos tant en la part inferior com a la superior del taulell.

A la part central es va col·locar el tram de taulell més ampli, sobre el qual es van instal·lar una cuina de quatre fogons i una pica individual. Aquesta part compta amb capacitat d’emmagatzematge a la zona inferior del taulell de cuina, on també es va encastar un rentavaixelles.

Reforma de bany

Amb la reforma de bany es va obtenir una estança amplia, completament equipada i molt funcional. El nou equipament sanitari està compost per un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa.

Pel que fa al disseny d’aquesta reforma de bany, les parets es van enrajolar fins a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc i la resta de la paret es va pintar del mateix color. Això, combinat amb el paviment hidràulic genera major sensació d’amplitud i lluminositat a l’estança.

Grupo Inventia reforma integral

Novament hem aconseguit uns resultats excel·lents en una reforma integral. Per conèixer tots els serveis que oferim pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.