close
93 209 97 17
Pressupost
  • Espa帽ol
  • Catal脿
  • English

Reforma integral a Navas de Tolosa

A Grupo Inventia vam acabar fa escassos dies una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasi贸, l’immoble rehabilitat es trobava situat al carrer Navas de Tolosa.

Algunes de les estances que van veure millorat tant el seu disseny com el seu equipament van ser la cuina, les cambres de bany, el sal贸 o la terrassa. En l铆nies generals, es va buscar potenciar la lluminositat de l’habitatge aprofitant la seva orientaci贸 exterior. Per a aix貌, es van utilitzar tonalitats neutres en parets i paviment de parquet laminat.

Per poder apreciar millor els canvis realitzats en aquesta reforma integral, compartim el seg眉ent v铆deo.

Reforma de cuina

La cuina es trobava en una estan莽a independent, per la qual cosa es va optar per una distribuci贸 en forma de L per organitzar els seus elements. A la part dreta d’aquesta reforma de cuina, la m茅s allargada, es va col路locar el primer tram de taulell i sobre aquest es va disposar una pica d’un sol si.

En arribar al fons de l’estada, el taulell tor莽a a l’esquerra, donant pas al segon tram. En aquest es va instal路lar una placa vitrocer脿mica i just a sota d’ella es encastro un forn en el moble de cuina. En aquesta zona tamb茅 es va col路locar la nevera, que queda camuflada per portes d’armari.

Reforma de banys

Per a les reformes de banys es va optar per un disseny similar, compost per un equipament sanitari complet i molt funcional. En tots dos cambres de bany es van instal路lar un lavabo, un v脿ter i una dutxa protegida per una mampara.

Pel que fa al disseny, es va optar per enrajolar la paret fins a mitja al莽ada amb rajoles bisellats de color blanc i pintar del mateix to la paret restant. La combinaci贸 del color clar de les parets amb un to m茅s fosc del paviment aconsegueix generar m茅s sensaci贸 d’amplitud.

Reforma integral Grupo Inventia

Grupo Inventia ofereix els millors serveis per la teva reforma integral. Contacte amb nosaltres sense cap tipus de comprom铆s.