close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Navas de Tolosa

A Grupo Inventia vam acabar fa escassos dies una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió, l’immoble rehabilitat es trobava situat al carrer Navas de Tolosa.

Algunes de les estances que van veure millorat tant el seu disseny com el seu equipament van ser la cuina, les cambres de bany, el saló o la terrassa. En línies generals, es va buscar potenciar la lluminositat de l’habitatge aprofitant la seva orientació exterior. Per a això, es van utilitzar tonalitats neutres en parets i paviment de parquet laminat.

Per poder apreciar millor els canvis realitzats en aquesta reforma integral, compartim el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina es trobava en una estança independent, per la qual cosa es va optar per una distribució en forma de L per organitzar els seus elements. A la part dreta d’aquesta reforma de cuina, la més allargada, es va col·locar el primer tram de taulell i sobre aquest es va disposar una pica d’un sol si.

En arribar al fons de l’estada, el taulell torça a l’esquerra, donant pas al segon tram. En aquest es va instal·lar una placa vitroceràmica i just a sota d’ella es encastro un forn en el moble de cuina. En aquesta zona també es va col·locar la nevera, que queda camuflada per portes d’armari.

Reforma de banys

Per a les reformes de banys es va optar per un disseny similar, compost per un equipament sanitari complet i molt funcional. En tots dos cambres de bany es van instal·lar un lavabo, un vàter i una dutxa protegida per una mampara.

Pel que fa al disseny, es va optar per enrajolar la paret fins a mitja alçada amb rajoles bisellats de color blanc i pintar del mateix to la paret restant. La combinació del color clar de les parets amb un to més fosc del paviment aconsegueix generar més sensació d’amplitud.

Reforma integral Grupo Inventia

Grupo Inventia ofereix els millors serveis per la teva reforma integral. Contacte amb nosaltres sense cap tipus de compromís.