close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Rambla Badal

En el dia d’ahir es va donar per finalitzada, per ara, l’última de les reformes integrals a Barcelona. Aquesta rehabilitació s’estava duent a terme en un habitatge ubicat a la Rambla Badal i en ella es va realitzar la millora de tots els espais, incloent la reforma de cuina i dels dos banys amb què compta l’immoble.

En el següent vídeo es poden veure totes les millores realitzades en aquest habitatge a Barcelona, a continuació s’analitzaràn els detalls de cada estada i s’explicaran les decisions que es van prendre.

La reforma de cuina serà la primera parada. En ella l’espai es va distribuir a dos fronts, per la qual cosa es va aconseguir un ordre general i que tots els elements tinguessin el seu propi espai. A la part de la dreta es va col·locar un taulell en què es va instal·lar una cuina de quatre focs, sota la qual es va instal·lar el forn utilitzant una disposició clàssica dels electrodomèstics. En aquest mateix costat, es va encastar el microones en el moble de cuina superior, aconseguint així guanyar espai al taulell o en un altre lloc. Per la seva banda, l’àmpli taulell del costat esquerra de la cuina va ser el lloc escollit per a col·locar la pica individual. En qüestió d’emmagatzematge, ambdós costats compten, tant per sota del taulell de cuina com a la part superior, amb un moble de cuina amb diversos armaris i calaixos.

Pel que fa a la reforma de banys, ambdues es van rehabilitar seguint un esquema molt similar. Les dos cambres de bany es van equipar amb un lavabo, un vàter i una dutxa. En general, predominen els tons neutres com el beige i el blanc. Aquests colors li donen molta més visibilitat al moble o lleixa en la qual es recolza el lavabo, que presenta un lacat d’un to molt més fosc.

Pel que fa al paviment, els propietaris de l’habitatge es van decantar per un parquet laminat d’un to de fusta fosca però amb un aspecte molt natural. D’aquesta manera el sòl aconsegueix cert protagonisme, ja que el color beige amb què es va pintar les parets afavoreix això.

Aquesta és la reforma integral finalitzada més recentment, però la feina no s’atura i amb rehabilitacions com aquesta el treball no deixa d’arribar, el que suposa un gran repte. La manera correcta és oferir als clients un portafoli de les reformes realitzades, ja que els genera confiança i poden trobar alguna cosa semblant a la idea que tenen en ment. Pot contactar amb nosaltres sense cap compromís.