close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Rambla Marina

Avui hem donat per finalitzada la reforma integral que estàvem duent a terme a la localitat de l’Hospitalet de Llobregat. Concretament, l’habitatge que hem rehabilitat completament estava situada a la Rambla Marina.

En línies generals, hem dotat a l’immoble de més lluminositat i sensació d’amplitud. Això ha estat possible gràcies a utilitzar un to crema per a les parets i un paviment de parquet laminat d’un to de fusta molt clar. Gràcies a això, i unit amb l’entrada de llum natural, hem aconseguit un ambient molt acollidor en tot l’habitatge.

En el següent vídeo es poden apreciar totes les millores realitzades en aquesta nova reforma integral.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta al saló i per a la disposició dels seus elements s’ha escollit una distribució a dos fronts.

En el costat esquerre s’ha col·locat un moble de cuina, en què a més de posseir una gran capacitat d’emmagatzematge, s’han encastat els electrodomèstics principals. En aquest cas compostos per un forn, un microones i una nevera que queda camuflada per les mateixes portes de l’armari. Així s’aconsegueix una major linealitat en l’estada.

Per la seva banda, en el costat dret s’ha col·locat el taulell. Sobre ella s’han instal·lat una pica d’un sol si i una placa vitroceràmica. Com a detall, l’extrem de taulell més pròxim al saló té forma de L, convertint-se així en una barra d’esmorzar.

Reforma de bany

La cambra de bany amb què comptava l’habitatge també ha estat rehabilitat i s’ha equipat per complet, la qual cosa ha donat lloc a una estada càlida i molt funcional.

Utilitzant també un disseny en base a tons neutres, aquesta reforma de bany compta amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una àmplia dutxa situada al fons de l’estada.

Grupo Inventia reforma integral

A Grupo Inventia tornem a concloure una reforma integral amb èxit. Si vols els millors acabats en totes les estances de la teva llar, no ho dubtis i contacta amb nosaltres sense cap compromís.