close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Ripollet

A Grupo Inventia ja hem finalitzat la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat a la localitat de Ripollet, a Barcelona.

En ella, a més de millorar certs aspectes del disseny com la pintura de les parets i la instal·lació d’un nou paviment, vam realitzar unes profundes reformes de cuina i de bany, en què hem millorat tant la imatge com l’equipament en cadascuna de les estances.

En el següent vídeo es poden apreciar amb més detall aquestes millores que esmentem.

Reforma de cuina

La reforma de cuina va ser oberta i es va optar per una distribució en U, utilitzant una barra tipus cuina americana.

A l’extrem de la part dreta es va col·locar un buit a mida per a la nevera ia continuació es va disposar un petit tram de taulell. Aquest gira a l’esquerra per donar pas al taulell més allargada, la qual està enganxada a la paret. Sobre aquesta es va instal·lar una pica doble i una cuina de cinc fogons. Ja a l’extrem, es encastraron els electrodomèstics, compostos per un forn i un microones.

Just al davant es va col·locar el tercer tram de taulell, destinat a superfície de recolzar i també a utilitzar-se com barra d’esmorzar.

Reforma de bany

La reforma de bany es va equipar completament amb un equipament molt funcional. Ara compta amb un vàter, un lavabo i una dutxa amb hidromassatge.

Pel que fa al disseny, les parets es van enrajolar fins a mitja alçada amb rajoles bisellats de color blanc, pintant-la resta de paret del mateix color. Amb això es va obtenir major sensació d’amplitud i lluminositat.

Grupo Inventia reforma integral

Amb Grupo Inventia aconseguiràs els millors acabats per la teva reforma integral. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.