close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Sant Joan Despí

Recentment hem finalitzat una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. Concretament hem rehabilitat completament un habitatge ubicat a la localitat de Sant Joan Despí. En ella, a més de realitzar els acabats generals, hem millorat el disseny i l’equipament de cadascuna de les seves estades. Saló, cuina, cambres de bany… tots els espais han adquirit el segell de Grupo Inventia.

En línies generals, en aquesta reforma integral hem volgut potenciar la sensació d’amplitud, per fer més agradable i còmode el dia a dia dels propietaris. Un dels requisits per aconseguir-ho ha estat potenciar la lluminositat natural en tot l’habitatge.

Perquè puguis apreciar tots els detalls d’aquesta nova reforma integral compartim el següent vídeo.

Reforma de cuina

La reforma de cuina es va distribuir en forma d’U, quedant els elements de la cuina organitzats de la següent manera. En el primer tram de taulell, a la part dreta, es va col·locar una pica d’un sol si, en el segon, en el fons, es va instal·lar una placa vitroceràmica, mentre que el tercer, situat a l’esquerra, es destinació a superfície de suport ja barra, ja que queda obert al saló.

Per la seva banda, els electrodomèstics es van col·locar just al davant de l’entrada de la cuina, tots ells encastats i compostos per una nevera, un forn i un microones. Pel que fa al disseny, en aquesta reforma de cuina destaca el color blanc, en tot el moble, i l’enrajolat en hidràulic de la paret de la zona de la pica.

Reforma de banys

Aquest habitatge comptava amb dues cambres de bany i totes dues van ser rehabilitades per complet, aconseguint espais molt funcionals. En ambdues reformes de bany es va instal·lar un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa.

En ells destaca el disseny a força de tonalitats neutres, amb el qual es va aconseguir un ambient còmode i una major sensació d’amplitud.

Reforma integral Grupo Inventia

Amb Grupo Inventia teva reforma integral aconseguirà els resultats òptims i desitjats. Contacta amb nosaltres sense compromís i informa’t de tots els serveis que oferim.