close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Bisbal

Recentment a Grupo Inventia hem finalitzat una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió hem dut a terme la rehabilitació total d’un habitatge ubicat al carrer Bisbal, al barri del Guinardó.

En aquesta reforma integral hem millorat tant el disseny interior com l’equipament de totes les estances de l’immoble. Per al paviment hem utilitzat un parquet laminat que es combina amb el terra hidràulic de la cuina. Això al costat de les tonalitats neutres amb les que es van pintar les parets ajuden a generar estades àmplies i lluminoses. Totes les millores obtingudes gràcies al treball de Grupo Inventia poden apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta al saló i es va distribuir a dos fronts, encara que compta amb un espai equipat amb una barra tipus cuina americana a manera de menjador. A la part de la dreta es va col·locar la placa de cocció, la qual es va equipar amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sol si. A més, compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com a la superior del taulell de cuina.

A la banda esquerra es va disposar un moble de cuina en què a més de contenir espais per a l’emmagatzematge es van encastar els electrodomèstics. Aquests estan compostos per un forn, un microones i una nevera que queda camuflada per les mateixes portes de l’armari.

Reforma de bany

La reforma de bany es va enrajolar completament. Per a això es van utilitzar rajoles blanques i rajoles en tons grisos a la paret de la dutxa. Aquesta combinació de colors genera més sensació d’amplitud i profunditat en l’estança.

Quant a l’equipament sanitari aquesta reforma de bany es va equipar amb una pica doble amb calaixera incorporada, un vàter suspès i l’esmentada dutxa.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs que la teva llar llueixi tal com tu vols. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.