close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Calàbria

Recentment vam finalitzar la reforma integral que estàvem duent a terme al carrer Calàbria de Barcelona.

En línies generals vam aconseguir dotar a l’habitatge de major sensació d’amplitud i lluminositat utilitzant tonalitats neutres per a la pintura de les parets i un paviment de parquet laminat d’un to de fusta molt clar. A més, fem servir diferents acabats, com els de maó vist al saló.

En el següent vídeo pots apreciar amb major detall les millores realitzades en aquesta reforma integral.

Reforma de cuina

La reforma de cuina es va distribuir en forma de U. A l’extrem dret es va col·locar un buit a mida per a la nevera i tot seguit es va col·locar el primer tram de taulell, que va quedar com a espai de suport. En el tram central es va col·locar el segon tram de taulell, en el qual es va instal·lar una placa vitroceràmica. Ja a la part esquerra es va disposar una pica doble.

En aquesta reforma de cuina també destaquen el paviment hidràulic instal·lat i la seva capacitat d’emmagatzematge, ja que disposa d’armaris i calaixos tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Reforma de bany

La reforma de bany va servir per equipar completament l’estança. S’hi va instal·lar un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa amb mampara.

Pel que fa al disseny, les parets es van enrajolar amb rajoles bisellades de color blanc fins a mitja alçada i es va pintar del mateix color la resta de paret. Combinat amb un to més fosc per al paviment, en aquesta reforma de bany es genera més sensació d’amplitud i un ambient molt fresc.

Reforma integral Grupo Inventia

Grupo Inventia et garanteix els millors acabats en la teva reforma integral. Si vols gaudir d’una llar amb un disseny increïble, contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.