close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Castelao, L’Hospitalet

Fa escassament uns dies que a Grup Inventia vam donar per conclosa la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Castelao de l’Hospitalet de Llobregat, a Barcelona. En aquesta ocasió va tornar a tractar-se d’una rehabilitació total, en la qual totes les estances de l’immoble es van millorar tant en imatge com en equipament.

En línies generals, es va potenciar la lluminositat natural de l’habitatge amb la utilització del color blanc, que predomina en tot l’habitatge, i també gràcies a la instal·lació d’un parquet laminat d’un to de fusta molt clar.

Perquè puguis apreciar amb major detall les millores realitzades, compartim el vídeo d’aquesta nova reforma integral.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta al saló i està distribuïda en forma d’U. A la part de l’esquerra es va col·locar un tram de placa de cuina sobre el qual es va instal·lar una pica individual. A la part central d’aquesta reforma de cuina es van disposar els electrodomèstics, tots ells encastats, i un nou tram de placa de cuina en el qual es va instal·lar una placa vitroceràmica. A la part de la dreta, la oberta al saló, es va col·locar una nova taulell que es va destinar a superfície de suport però que també pot ser utilitzada com a barra.

Pel que fa al disseny, aquesta reforma de cuina combina el blanc, a tot el moble de cuina, amb tonalitats més fosques en els fogons i el paviment. D’aquesta manera, la cuina està integrada en l’habitatge però molt ben delimitada visualment. A més d’això, la reforma de cuina disposa de gran capacitat d’emmagatzematge, comptant amb diversos calaixos i armaris.

Reforma de bany

En la reforma de bany es va seguir el patró de disseny de l’habitatge, en el qual el color blanc és el gran protagonista. No obstant això, en aquesta estança, a més de col·locar un paviment d’un to més fosc, la paret en la qual està col·locat en vàter es va enrajolar fins a mitja alçada amb rajoles en mosaic de color vermell, proporcionant un toc de color molt agradable.

Quant a l’equipament, en aquesta reforma de bany es va instal·lar un lavabo, un inodor suspès i una dutxa protegida per mampares de portes corredisses. Sens dubte es va aconseguir una estada que ofereix totes les prestacions sanitàries d’una manera molt funcional.

Grupo Inventia reforma integral

A Grupo Inventia comptem amb els millors professionals per dur a terme la teva reforma integral amb les majors prestacions. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.