close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Constitució

La passada setmana es va finalitzar una de les reformes integrals a Barcelona que Grupo Inventia ha estat duent a terme al llarg de l’últim mes. En concret, aquesta era una rehabilitació total d’un habitatge situat al carrer Constitució.

Aquesta reforma integral va comprendre un canvi d’imatge total per a l’habitatge, en la qual va rehabilitar el terra amb una tarima de parquet a fusta fosca i es van pintar tant parets com portes de blanc.

Per a la reforma de cuina, que és tipus office, es va apostar per un estil modern i integrant completament al seu entorn. Es va optar per una distribució en forma de L, en la qual en una ala es van instal·lar els electrodomèstics i la placa vitroceràmica per cuinar, mentre que a l’altra part es va instal·lar l’aigüera. Es tracta d’un taulell molt espaiós que permet als habitants realitzar les tasques quotidianes de la cuina sense problemes.

A més, la reforma de cuina compta amb un moble, situat sota la placa de cocció, amb diversos calaixos i armaris, cosa que contribueix a poder mantenir l’ordre i la neteja.

També es va dur a terme la pertinent reforma de bany. La mida reduïda d’aquest no va impedir que s’habilités amb les peces sanitàries indispensables. Un lavabo amb armari incorporat, un vàter i una dutxa, conformen aquest pràctic i funcional quart bany. Gràcies al fet que la dutxa està col·locada al fons, l’estada guanya en profunditat i la sensació d’amplitud és més gran.

Si estàs pensant en fer una reforma integral en la teva llar contacta amb nosaltres sense cap compromís.