close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Enamorats de Barcelona

Recentment a Grupo Inventia vam donar per conclosa la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Enamorats de Barcelona.

En línies generals, vam aconseguir millorar tant la imatge com l’equipament de totes les estances de l’immoble. Sota un disseny modern, també incorporem acabats que destaquen amb llum pròpia. Per exemple, vam instal·lar paviment hidràulic tant a la cuina com el bany. En la reforma de cuina aquest paviment serveix com a divisor visual entre la mateixa cuina i el saló-menjador. En la reforma de bany, el paviment hidràulic, combinat amb els tons neutres que es van utilitzar, contribueix a generar més sensació d’amplitud

Totes les millores realitzades en aquesta reforma integral les pots apreciar amb més detall en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La reforma de cuina es va distribuir en forma de U. A la part dreta es va col·locar el primer tram de taulell i en ell es va instal·lar l’aigüera. La zona del fons resultar un espai extra de suport i de treball, mentre que a la part esquerra es va col·locar una cuina de tres fogons. Aquest últim front de placa de cuina està obert al saló, de manera que també pren la funció de barra.

Al seu torn, aquesta reforma de cuina també es va equipar amb tots els electrodomèstics necessaris. Una nevera, un forn i un microones, tots ells encastats, conformen el nou equipament.

Reforma de bany

Per a la reforma de bany es va pensar en un espai ampli, equipat i funcional. D’aquesta manera, es va instal·lar un vàter, un lavabo amb calaixera de fusta incorporada i una banyera.

Pel que fa al disseny, en aquesta reforma de bany es van enrrajolar les parets fins a mitja alçada amb rajoles bisellats de color blanc i es va pintar la resta de beix. Aquesta elecció de colors està molt aconseguida, ja que amb ella s’aconsegueix una sensació de comoditat i amplitud.

Grupo Inventia reforma integral

La reforma integral de casa teva estarà en bones mans amb Grupo Inventia. Contacta amb nosaltres sense cap compromís i informa’t de tots els serveis que oferim.