close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Gandesa

A Grupo Inventia estem d’enhorabona, ja que fa escassos dies que vam finalitzar una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. Novament hem conclòs un treball amb èxit i deixant molt satisfets als propietaris de l’immoble. En aquesta ocasió, la reforma integral es va dur a terme en un habitatge situat al carrer Gandesa.

En línies generals, aquesta reforma integral va buscar potenciar la lluminositat de l’immoble a través de la utilització de colors neutres com el gris o el beix. Gràcies a això, es va aconseguir que l’espai en què es troben el menjador i el saló, molt ben separats visualment, generi molta sensació d’amplitud. A més, es van equipar completament totes les estances de l’habitatge.

Totes les millores realitzades en aquesta nova rehabilitació de Grupo Inventia pots veure en el següent vídeo.

Reforma de cuina

Per a la reforma de cuina, situada en una estança independent, es va optar per una distribució en forma d’U, aconseguint una organització perfecta per a tots els elements de la cuina.

A la part esquerra es van col·locar els electrodomèstics, tots ells encastats en el moble de cuina i conformats per una nevera, un forn i un microones. A la part central es va col·locar el primer tram de fogons, sobre el qual es va instal·lar una cuina de tres fogons i en el qual es va aconseguir un ampli espai de suport i de treball. Ja a la part dreta d’aquesta reforma de cuina, es va col·locar una pica d’un sol si.

Reforma de bany

En la reforma de bany es va buscar generar un espai acollidor i molt funcional. Per a això, l’estada es va equipar per complet amb un vàter, un lavabo amb una calaixera incorporada i una dutxa protegida per una mampara.

Per al disseny d’aquesta reforma de bany es va optar per enrajolar la paret fins a mitja alçada amb rajoles beige i pintar la resta d’un to verd suau, aconseguint així un ambient de pau i una major sensació d’amplitud.

Grupo Inventia reforma integral

Per disposar dels millors serveis en la seva reforma integral, contacti amb nosaltres i informeu-vos sense cap tipus de compromís.