close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Londres

Recentment a Grupo Inventia vam finalitzar la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Londres de Barcelona.

En aquesta reforma integral es van rehabilitar tots els espais de l’immoble, aconseguint un aspecte totalment diferent a l’anterior gràcies a la utilització de tons neutres tant en les parets com en el paviment de parquet laminat que es va instal·lar. Amb això es va aconseguir generar més sensació d’amplitud i lluminositat en un habitatge on era molt necessari. Més concretament, destaquen la reforma de cuina i la reforma de banys.

Pots veure totes les millores realitzades en aquesta nova reforma integral en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La reforma de cuina, oberta al saló, es va distribuir a dos fronts. En un es van col·locar tots els elements en disposició lineal, començant pels electrodomèstics, que es encastraron en el moble de cuina, i seguint amb el taulell, en la qual es va col·locar una pica individual.

El front oposat estava constituït per una barra en la que sobre la seva taulell es va instal·lar una placa vitroceràmica i una campana extractora extraïble de forma vertical.

Reforma de bany

Per la seva banda, la reforma de banys es divideix en el de la suite i en el de cortesia. Per a la reforma de bany suite es va utilitzar un estil elegant, basat en els tons neutres i en les línies corbes dels seus elements. L’estada es va equipar amb un lavabo doble, un vàter i una àmplia i còmoda dutxa.

Pel que fa a la reforma de bany de cortesia, aquest també es va equipar per complet però es va utilitzar una decoració més dinàmica, sobretot a les parets. En aquest cas, l’equipament va consistir en un espaiós lavabo amb moble incorporat, un vàter i una banyera situada al fons de l’estança.

Reforma integral Grupo Inventia

Amb Grupo Inventia gaudiràs d’una reforma integral sense imprevistos. El nostre equip de professionals executarà l’obra dins del temps previst i t’assessorarà en tot moment. Contacta amb nosaltres sense cap tipus de compromís.