close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Londres

Fa escassament uns dies que a Grupo Inventia vam donar per conclosa la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Londres de Barcelona. Es va tractar d’una rehabilitació total en què millorem tant el disseny com l’equipament de totes les estances. Entre elles el saló, la cuina o el bany.

En línies generals utilitzem tonalitats neutres com el blanc o el gris per pintar les parets. D’altra banda, es va instal·lar un paviment de parquet laminat d’un to de fusta molt natural, un element que a més d’atorgar molta personalitat a l’habitatge, contribueix a generar més sensació d’amplitud.

Les millores realitzades en aquesta reforma integral les pots apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina, oberta al saló, es va distribuir en forma de L. En el tram de taulell del costat dret es va disposar una pica d’un sol si, mentre que en el del costat dret es va instal·lar una placa vitroceràmica. A més, aquesta cuina compta amb un equipament complet pel que fa a electrodomèstics i disposa de diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Per al disseny d’aquesta reforma de cuina es va instal·lar un paviment de parquet laminat i es va utilitzar el color blanc per a tot el moble de cuina. Com a detall, la paret d’aquesta reforma de cuina es va enrajolar amb rajoles d’estil hidràulic.

Reforma de bany

Pel que fa a la reforma de bany, aquesta es va enrajolar per complet, comptant amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa protegida per una mampara.

Per al disseny, les parets es van enrajolar fins a mitja alçada amb rajoles de color blanc i es va pintar del mateix color la resta de la paret. Per al sòl, es va utilitzar paviment hidràulic, aconseguint així una estada de disseny elegant, a més de molt funcional.

Grupo Inventia reforma integral

Grupo Inventia t’ofereix un servei personalitzat i professional en la teva reforma integral. Contacta amb nosaltres i informa’t sense cap compromís dels avantatges que tindràs al treballar amb una empresa líder.