close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Morabos

A Grupo Inventia vam finalitzar una nova reforma integral a Barcelona, concretament en un habitatge situat al carrer Morabos, molt pròxima a Plaça Espanya. En ella millorem tant la imatge com l’equipament de totes les estades per imprimir-li un disseny més actual, tot i que també vam aprofitar elements de l’immoble per potencial la seva personalitat. Entre ells destaca el paviment hidràulic original que vam mantenir en saló, cuina, dormitoris i bany.

Totes les millores d’aquesta nova reforma integral poden apreciar-se en el següent vídeo, en el qual es pot veure un habitatge millorada i llista per viure-hi.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta al saló però s’ubica en un espai propi. Per a la disposició dels nous elements utilitzem una distribució en forma de L amb dos trams de taulell.

A l’extrem de la part dreta ubiquem la nevera, que és d’aspecte vintage. Seguidament neix el primer tram de taulell, en el qual es va instal·lar una placa vitroceràmica i ofereix una àmplia superfície de suport. En el fons de l’estança es situa el segon tram de placa de cuina d’aquesta cuina, que compta amb una pica d’un sol si.

A més, es va aprofitar tant la part inferior com la superior del taulell de cuina per a col·locar calaixos i armaris per a l’emmagatzematge.

Reforma de bany

El resultat de la reforma de bany va ser el d’una estança amb una imatge renovada i amb un equipament sanitari que ofereix les millors prestacions. Per al seu disseny nostres decoradors d’interiors van apostar per un enrajolat total amb rajoles de color blanc, amb l’objectiu de generar més sensació d’amplitud i lluminositat.

Quant a l’equipament, aquesta reforma de bany compta amb un lavabo, un inodor i una dutxa protegida amb una mampara. Les parets de la dutxa es van enrajolar amb rajoles bisellades tipus metro, un element que la fa destacar i que combina molt bé amb el paviment hidràulic original de l’habitatge.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim el millor projecte de reforma integral. El rebràs  juntament amb el teu pressupost detallat de forma gratuïta i sense compromís.