close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Providència

En Grupo Inventia vam donar per finalitzada la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Providència de Barcelona. En aquesta ocasió, a més de rehabilitar l’immoble per complet, també ens vam encarregar d’equipar amb el mobiliari pertinent. D’aquesta manera, millorem la imatge de l’habitatge i equipem totes les seves estances per complet.

En línies generals vam utilitzar tonalitats neutres com el beige, el gris o el blanc per pintar les parets, amb l’objectiu de generar lluminositat en tot l’habitatge. A més, es van combinar amb la instal·lació d’un parquet laminat d’un to molt natural.

Totes les millores realitzades en aquesta reforma integral les pots veure en el següent vídeo.

Reforma de cuina

En ser una reforma de cuina oberta al menjador, ens vam decidir per una distribució a dos fronts. El la part de la dreta vam col·locar els electrodomèstics, tots ells encastats en el moble de cuina. Aquests estan compostos per un forn, un microones i una nevera que queda camuflada per les mateixes portes del moble.

A la part esquerra, l’oberta al menjador, col·loquem el taulell. Sobre aquesta, vam instal·lar una pica individual i una placa vitroceràmica acompanyada per una campana extractora que descendeix del sostre. Aquest és un element molt important, ja que ajudarà a evitar l’acumulació de fums i olors. A més, aquesta zona serveix de barra tipus cuina americana.

Pel que fa al disseny, la reforma de cuina està integrada a la resta de l’estada, però molt ben definida visualment gràcies al paviment hidràulic que instal·lem i el color blanc de la fogons.

Reforma de banys

Aquest habitatge comptava amb dues cambres de bany i tots dos van ser rehabilitats i equipats per complet, per a això, es va utilitzar un estil molt similar en les dues reformes de bany. Les estades compten amb un ampli lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa protegida amb una mampara de portes corredisses.

En ambdues reformes de bany les parets es van enrajolar fins a mitja alçada, excepte la de la dutxa que va ser un enrajolat complet, amb rajoles de color beix i es va pintar de crema la resta. Amb això es va aconseguir un ambient càlid, acollidor i funcional, ideal per a una estada tan important en la nostra rutina diària.

Grupo Inventia reforma integral

A Grupo Inventia aconseguiràs els resultats desitjats en la teva reforma integral. Oferim una àmplia gamma de serveis i rehabilitacions. A més, pots Contacte amb Grupo Inventia sense cap compromís.