close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al Passatge Catalunya

Aquesta mateixa setmana hem donat per finalitzada la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al Passatge Catalunya de Barcelona, al barri de Camp de l’Arpa. Es va tractar de la rehabilitació total d’un baix, el qual compta amb o pati exterior, i en ella millorem tant la imatge com l’equipament de totes les seves estances.

En tractar-se d’un baix, va ser necessari potenciar la lluminositat de l’immoble, de manera que per pintar les parets es van utilitzar tonalitats clares com el blanc o el beix. Amb aquest objectiu, el parquet laminat que es va instal·lar també va ser d’un to de fusta molt natural. Totes les millores i acabats d’aquesta nova reforma integral les pots veure en el següent vídeo.

Reforma de cuina

La cuina es trobava en una estada independent i per poder aprofitar el màxim espai possible d’optar per una distribució en forma de L.

A l’extrem de la part dreta d’aquesta reforma de cuina es va disposar un buit a mida per posar la nevera i tot seguit es va col·locar el primer tram de taulell. Sobre aquest, es va instal·lar una placa vitroceràmica i es encastró el forn a la part inferior. El taulell torça a la dreta i dóna pas al segon tram, sobre el qual es va disposar una pica individual.

A més de la nova distribució i equipament, aquesta reforma de cuina compta amb diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

Reforma de bany

En la reforma de bany també es va aprofitar tot l’espai disponible per a aconseguir una estada completament equipada i molt funcional.

Aquesta es va equipar amb un lavabo amb calaixera incorporada, perfecta per emmagatzemar productes de bany, un vàter i un plat de dutxa protegit per una mampara de portes corredisses.

Tant en la reforma de cuina com en la de bany es va utilitzar el color blanc, aconseguint així generar major lluminositat a les estances de l’immoble.

Reforma integral Grupo Inventia

Grupo Inventia t’ofereix un servei professional i personalitzat per la teva reforma integral. No dubtis en contactar amb nosaltres i informar-te de tots els nostres serveis sense cap tipus de compromís.