close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a l’Avinguda Vallcarca

A Grupo Inventia vam finalitzar una nova reforma integral d’habitatge a la ciutat de Barcelona. Concretament ens vam encarregar de rehabilitar per complet un immoble ubicat a l’Avinguda Vallcarca de Barcelona.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, vam aconseguir millorar tant la imatge com l’equipament de totes les estances.

Saló i dormitoris

En estances com el saló, passadís o dormitoris vam buscar generar sensació d’amplitud i lluminositat. Això ho vam aconseguir utilitzant tonalitats neutres, com el blanc i el beige, perquè la llum natural pogués expandir-se per cada racó de la casa.

Al dormitori principal vam anar una mica més enllà i vam pintar una paret amb un color més viu, aconseguint així un espai amb més personalitat sense renunciar a un ambient còmode i relaxat. Pel que fa al paviment, ens vam decantar per un parquet sintètic en un to de fusta molt natural, proporcionant calidesa en totes les estances.

Reforma de cuina

La reforma de cuina ocupava una estança independent i es va utilitzar una distribució en forma d’U, aconseguint una estada organitzada i completament equipada.

El tram de sobre de la part dreta es va equipar amb una placa vitroceràmica, en el del centre es va disposar una pica d’un sol si i el de l’esquerra es va destinar a superfície de suport. La nevera es va col·locar a l’extrem de la part esquerra, mentre que a la part inferior del taulell de cuina es encastraron la nevera i forn.

Aquesta mateixa part inferior compta amb diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge, igual que la part superior.

Reforma de bany

L’habitatge comptava amb una cambra de bany que es va equipar completament amb l’objectiu d’oferir les millors prestacions. En aquesta reforma de bany es va instal·lar un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa protegida amb mampares.

Per la seva banda, les parets es van enrajolar completament amb rajoles de color blanc, cosa que va generar major amplitud i profunditat en l’estança.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia oferim els millors projectes de reforma integral a Barcelona. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense compromís.