close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Breda

Recentment vam donar per conclosa la reforma integral que estàvem duent a terme al carrer Breda de Barcelona. Es va tractar d’una rehabilitació total en què en estances com les del saló i els dormitoris es va aconseguir crear espais amb sensació d’amplitud i molt lluminosos.

En aquest vídeo presentem els acabats generals d’aquesta nova reforma integral de Grupo Inventia.

Reforma de cuina

La cuina ocupa el seu propi espai i s’accedeix a ella a través d’una porta corredissa, que resta oculta quan està oberta del tot. Per a la disposició dels nous elements es va utilitzar una distribució en forma de L. A la part dreta es va col·locar el primer tram de taulell, equipat amb una cuina de cinc fogons. El taulell torça a l’esquerra i dóna pas a un segon tram que, a més d’oferir una àmplia superfície de suport i de treball, compta amb la pica.

A la zona esquerra d’aquesta reforma de cuina es va col·locar una barra de cuina i un moble en el qual es van encastar els nous electrodomèstics: nevera, forn i microones. A més, amb això s’aconsegueix més capacitat d’emmagatzematge en l’estança.

Reforma de banys

El bany principal d’aquest habitatge es va equipar per complet amb un lavabo amb calaixera, inodor i banyera. Pel que fa al disseny interior, les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles de color beige i es va pintar la resta de blanc. El enrajolat de les parets de la banyera és de rajoles fosques, mentre que el de la part baixa de la banyera és en rajoles tipus mosaic.

Per la seva banda, el dormitori suite també compta amb una cambra de bany equipat amb lavabo, inodor i dutxa. En el disseny interior destaca la separació de la dutxa, que és de blocs de vidre. Al seu torn, les parets es van enrajolar amb rajoles marrons, donant-li un ambient més càlid a l’estada.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia trobaràs als professionals adequats perquè la teva reforma integral sigui un èxit. Pots sol·licitar el teu pressupost sense cap compromís.