close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Casanova

A Grupo Inventia hem conclòs una nova reforma integral aquesta mateixa setmana. En aquesta ocasió ens hem encarregat de rehabilitar per complet un habitatge situat al carrer Casanova de Barcelona. En ella hem realitzat tots els treballs de millora possibles per aconseguir que l’immoble oferís les millors prestacions.

Rehabilitació de cuina i bany, instal·lació de paviment, treballs de pintura, etc. Totes aquestes millores dutes a terme en aquesta nova reforma integral a Barcelona poden apreciar-se en el vídeo que compartim a continuació.

Saló y dormitoris

Per a la rehabilitació de les estances els nostres dissenyadors d’interiors van apostar per tonalitats neutres per pintar les parets. Això es va fer amb l’objectiu de generar més sensació d’amplitud i lluminositat en estances com el saló i els dormitoris.

Al seu torn, es va instal·lar un nou paviment de parquet sintètic d’un to de fusta molt natural. En aquestes estances també es van renovar, per exemple, les finestres, que ara són de doble vidre i en les que es va utilitzar fusteria d’alumini.

Reforma de cuina

La cuina ocupa una estança independent i per a la disposició dels seus nous elements es va utilitzar una distribució en forma de L amb dos trams de taulell. Per la seva banda, els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones, es encastraron a l’esquerra de l’entrada.

El tram de taulell ubicat a la part dreta es va equipar amb una placa vitroceràmica. A més, es va aprofitar tant la part inferior com la superior per col·locar calaixos i armaris per a l’emmagatzematge. El taulell torça a l’esquerra per donar pas a un segon tram, en el qual es va col·locar una pica d’un sol si. A la part inferior es va encastar la rentadora, fent de la cuina una estança molt ben equipada.

Reforma de bany

La cambra de bany també es va rehabilitar i equipar completament. Ara, l’estada compta amb una pica doble amb calaixera incorporada, un vàter i, en el fons, una àmplia i pràctica dutxa.

Per al seu disseny interior les parets es alicataron fins a mitja alçada amb rajoles de color beige i es va pintar de blanc la resta. Amb això, unit a llum natural, s’aconsegueix generar un espai més ampli i més lluminós.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia oferim un servei professional i personalitzat perquè la teva reforma integral a Barcelona sigui tal com tu vulguis. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.