close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Huelva de Barcelona

A Grupo Inventia hem finalitzat la reforma integral que estàvem realitzant al carrer Huelva de Barcelona. En aquest nou treball de rehabilitació vam millorar el disseny interior de l’habitatge, imprimint un estil més contemporani, i al seu torn l’equipament d’estances com la cuina i les cambres de bany.

Després de la reforma integral, com es pot apreciar en el següent vídeo, l’habitatge gaudeix d’estances diàfanes i d’una il·luminació que crea espais acollidors, perfectes per a viure-hi.

Reforma de cuina

La cuina ocupa una superfície rectangular i aquesta es va distribuir a dos fronts. A la part dreta es va col·locar el taulell que, a més d’oferir una àmplia superfície de suport i treball, està equipada amb un aigüera d’una pica i amb una placa vitroceràmica. A més, en aquesta part es situen calaixos i armaris per a l’emmagatzematge.

A la part esquerra es va col·locar un moble de cuina, d’acabats en fusta, en el qual es van disposar buits a mida per encastar els electrodomèstics. Concretament Un forn, un microones i una nevera.

Reforma de banys

Les parets del bany principal es van enrajolar per complet amb rajoles de color beige, igual que les rajoles del terra. L’estança es va equipar amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa.

Per la seva banda, en el lavabo també es va apostar per enrajolar les parets amb rajoles beige i es va equipar amb un lavabo i un vàter. Es tracta d’una estança que complementa a la perfecció el bany principal.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia t’assessorarem des del primer dia perquè la teva reforma integral llueixi tal com tu vulguis. T’oferim la possibilitat de sol·licitar el teu pressupost, que se’t lliurarà de forma gratuïta.