close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Dos de Maig

Reforma integral al carrer Dos de Maig

Fa escassament uns dies que a Grup Inventia vam donar per finalitzada la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge situat al carrer Dos de Maig de la ciutat de Badalona.

En línies generals vam dotar a l’immoble de major amplitud visual i lluminositat utilitzant tons neutres, com el beige, pels treballs de pintura i instal·lant un paviment de parquet laminat en tons mitjans de fusta. Això es complementa amb la gran entrada de llum natural de què gaudeix l’habitatge.

Totes les millores realitzades en aquesta nova reforma integral poden apreciar-se en el vídeo que compartim a continuació.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta, tot i que disposa d’una paret que li fa situar-se en un espai propi. Per a la disposició dels seus nous elements es van col·locar dos taulells en forma de L que es van equipar amb tot el necessari per oferir les millors prestacions.

El taulell de la dreta, a més de disposar d’una pica d’un sol si, també pot utilitzar-se com a barra de cuina. Per la seva banda, la de l’esquerra disposa d’una placa vitroceràmica, d’un forn i d’un microones. Aquests dos últims encastats a la part inferior i superior de la placa de cocció respectivament.

Altres detalls d’aquesta reforma de cuina és que disposa d’una àmplia capacitat d’emmagatzematge i d’un paviment hidràulic que li aporta molta personalitat a l’estança.

Reformes de bany

Per a ambdues reformes de bany es va utilitzar un disseny molt similar en base a un enrajolat fins a mitja alçada en colors vius i la resta de la paret en blanc. Amb això es van aconseguir dues estances molt enèrgiques però al seu torn molt acollidores.

Quant a l’equipament sanitari, en les dues reformes de bany es va instal·lar un lavabo, un inodor i una dutxa protegida amb mampares corredisses. Sense cap dubte dues cambres de bany molt complets i molt funcionals en el seu ús.

Reforma integral a Barcelona

La teva llar lluirà tal com desitgis gràcies al projecte de reforma integral que realitzarem exclusivament per a tu i sense cap compromís. Contacta amb nosaltres i informa’t!