close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a l’Avinguda Sarrià

La setmana passada donem per conclosa la reforma integral que estàvem duent a terme a l’Avinguda Sarrià de Barcelona. Un cop finalitzades les obres, tant el nostre equip de treball com els propietaris de l’immoble vam quedar molt satisfets pel resultat final.

A més de millorar tant la imatge com l’equipament de totes les estances, un dels objectius principals d’aquesta reforma va ser el de dotar de major lluminositat a l’habitatge. Això ho aconseguim utilitzant tonalitats neutres, que unides a la llum natural, sobretot en el saló, generen més sensació d’amplitud, creant un ambient perfecte per a la comoditat i el benestar.

Totes les millores realitzades en aquesta reforma integral les pots apreciar en el següent vídeo.

Reforma de cuina

En aquesta ocasió la cuina es trobava en una estada independent i es va optar per una distribució en forma de L. A la part dreta d’aquesta reforma de cuina es va disposar un moble amb buits a mida per encastar els electrodomèstics, concretament un forn, un microones i una nevera. Seguidament es va donar pas al primer tram de taulell, sobre el qual es va col·locar una pica d’un sol si. En el fons de l’estada es va col·locar el segon tram, en el qual es va instal·lar una placa vitroceràmica.

Pel que fa al disseny d’aquesta reforma de cuina, les parets es alicataron fins a mitja alçada amb rajoles blancs, el mateix color del moble, i es va pintar la resta de vermell mat.

Reforma de quarts de bany

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany i tots dos es van equipar completament. En ells es va instal·lar un lavabo, un vàter i una dutxa. Els colors utilitzats en les dues reformes de bany van ser similars als de la cuina, però mentre la paret si es va pintar de vermell, per a l’enrajolat fins a mitja altura es van utilitzar rajoles de color beix.

Reforma integral Grupo Inventia

Grupo Inventia t’ofereix un servei excel·lent per la teva reforma integral. Ens adaptem a les teves necessitats i pressupost, oferint-te les millors solucions. Contacta amb nosaltres sense compromís i informa’t de tots els serveis que oferim.