close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al Passatge Urrutia

Recentment en Grup Inventia vam donar per finalitzada la reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge ubicat en e Passatge Urrutia de la ciutat de Barcelona. Es va tractar d’una rehabilitació total en què vam aconseguir millorar amb escreix tant el disseny interior com l’equipament de l’immoble, entre els quals es troba una llar de foc al saló.

Totes les millores realitzades en aquesta nova reforma integral de Grupo Inventia poden apreciar-se en el vídeo que compartim a continuació.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta al saló i per a la seva distribució es va utilitzar una forma de L, servint el tram de placa de cuina més reduït com divisora d’espais. A més, es tracta d’una estança molt lluminosa.

A l’extrem de la part central es va disposar un buit a mesura en què es va col·locar la nevera, per la seva banda, el microones i el forn es van encastar en les parts superior i inferior de la placa de cocció respectivament. El taulell es va equipar amb una pica individual i una placa vitroceràmica.

Aquesta gira a la dreta per donar pas a un tram de placa de cuina més reduït però perfecte per ser utilitzat com a superfície de suport i barra tipus cuina americana.

Reforma de bany

Amb la reforma de bany l’estada es va equipar amb un complet equipament sanitari, comptant amb un ampli lavabo amb calaixera incorporada, un vàter, 1 bidet i una dutxa protegida per una mampara de portes corredisses.

Per al disseny interior d’aquesta reforma de bany es va utilitzar un enrajolat total amb rajoles de beix color que, en combinació amb un paviment de to marró, genera més sensació d’amplitud i lluminositat a l’estança.

Grupo Inventia reforma integral

A Grupo Inventia garantim els millors acabats tant en interiorisme com en equipament per la teva reforma integral. Pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.