close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Sant Cugat

Fa molt pocs dies a l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia vam finalitzar el treball de reforma integral que estàvem duent a terme en un habitatge ubicat a la localitat barcelonina de Sant Cugat.

En aquest nou treball es van utilitzar, en línies generals, tonalitats neutres que aconseguien generar més sensació d’amplitud i lluminositat a totes les estances. Abans de continuar amb més detalls, les millores realitzades en aquesta reforma integral poden apreciar-se en el següent vídeo.

Reforma de cuina

En aquest cas la reforma de cuina és oberta al saló però ocupa un espai propi i independent. En ella, per a la disposició dels seus nous elements, es va utilitzar una distribució en forma de L, comptant amb capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior del taulell de cuina.

A la part esquerra es va col·locar el tram de taulell principal, sobre la qual es van instal·lar una pica doble i una placa vitroceràmica i es encastró el forn a la part inferior. En el fons d’aquesta reforma de cuina s’ubica un petit tram de placa de cuina, perfecte com a superfície de suport, i un buit a mida per posar la nevera.

Reforma de bany

La reforma de bany va finalitzar en una estada molt harmònica i que ofereix una gran funcionalitat en el seu ús. Per al seu disseny, les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles de color beige que es van combinar amb el blanc dels elements sanitaris. Això genera un ambient acollidor i visualment ampli.

Quant a l’equipament, en aquesta reforma de bany es van instal·lar un vàter, un lavabo amb calaixera incorporada i una dutxa protegida amb una mampara.

Reforma integral a Barcelona

Amb Grupo Inventia aconseguiràs el resultat desitjat en la teva reforma integral. No ho dubtis i contacta amb nosaltres, els nostres especialistes t’assessoraran sense cap compromís.