close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Barcelona: carrer Còrsega

Recentment a Grupo Inventia vam concloure una de les reformes integrals a Barcelona que estàvem duent a terme, concretament al carrer Còrsega. Es va tractar d’una rehabilitació total en la que vam millorar tant la imatge com l’equipament de totes les estances de l’immoble.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, vam aconseguir crear espais amplis, lluminosos i molt acollidors, una cosa perfecte perquè una llar reformada ofereixi les millors prestacions.

Reforma de cuina a dos fronts

Es tracta d’una cuina oberta al saló i distribuïda a dos fronts. A la part esquerra, la enganxada a la paret, es va col·locar un tram de placa de cuina equipat amb una placa vitroceràmica i seguidament un moble de cuina en el qual es van encastar els nous electrodomèstics. A la part de la dreta, l’oberta al saló, es va disposar una barra de cuina equipada amb una pica d’un sol si. A més d’això, és una superfície perfecta per realitzar les ingestes diàries amb més comoditat.

A més del nou equipament, aquesta reforma de cuina també va veure augmentada la seva capacitat d’emmagatzematge, ja que disposa de diversos calaixos i armaris tant en les parts inferiors com superiors de les taulells.

Reforma de banys

L’immoble comptava amb dues cambres de bany que es van redissenyar i van equipar completament. Les parets del bany de cortesia es van enrajolar fins a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc i per al sòl es va instal·lar un paviment hidràulic. Aquesta reforma de bany està equipada amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa protegida amb mampares.

La cambra de bany principal compta amb un equipament i un disseny interior molt similar amb tan sols alguns petits canvis. En aquest cas les rajoles de l’enrajolat a mitja altura són de color blau i aporten un ambient més fresc a l’estada. Al seu torn, el lavabo és de sobreencimera i té un disseny ovalat.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb un equip d’especialistes en reformes integrals a Barcelona. Explica’ns que necessites i nosaltres t’oferirem les millors opcions a través d’un ampli catàleg. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.