close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Barcelona: Gran de Gràcia

Entre les reformes integrals a Barcelona finalitzades recentment s’enquadra la realitzada al carrer Gran de Gràcia. Es va tractar de la rehabilitació total d’un immoble que comptava amb una cuina oberta al saló-menjador i una suite amb bany entre els aspectes més destacables. En l’esmentat saló, es va dur a terme la instal·lació de paret i sostre de maó vist, aconseguint així mantenir l’essència d’antany que caracteritza als habitatges ubicades en aquesta zona de Barcelona.

En el següent vídeo es pot observar el resultat definitiu de la feina realitzada per l’empresa de reformes integrals a Barcelona, Grupo Inventia, en totes les estades amb què comptava aquest pis.

Reforma de cuina

En aspectes més particulars, s’ha de esmentes la reforma de cuina. Com s’ha apuntat, la cuina era oberta al saló, però es va diferenciar molt bé el seu espai en mantenir el paviment hidràulic original respecte al parquet laminat que es va instal·lar en la majoria de l’immoble. En aquest cas, es va realitzar un treball de restauració.

La reforma de cuina va ser distribuïda a través d’un taulell en forma de L. En una de les seves parts, es va col·locar un moble de cuina en el qual es van encastar els electrodomèstics. Com a detall, la nevera queda camuflada per una de les portes d’aquest moble. A continuació, els fogons inicia el seu recorregut, instal·lant-se en aquest primer tram una pica individual. Torçant a la dreta, continua el camí d’aquesta àmpli taulell. Va ser en aquesta part on es va instal·lar una placa vitroceràmica al costat d’una campana extractora extraïble. Pel que fa a la capacitat d’emmagatzematge, aquesta reforma de cuina compta amb diversos compartiments tant en la part inferior com a la superior del taulell de cuina.

Reforma de banys

També s’han d’esmentar les reformes de bany, en aquest cas el de cortesia i el de la suite. La reforma de bany de cortesia es va finalitzar equipant completament l’estada. Un lavabo, un vàter i una còmoda banyera ser els elements triats per rehabilitar aquesta estada. Pel que fa a la reforma de bany de la suite, aquest es va equipar amb un ampli lavabo doble, un vàter i un funcional plat de dutxa, ideal per al dia a dia. Destaca d’aquesta estada la seva gran finestra, que il·lumina tant la cambra de bany com l’habitació annexa a ell. Com detall a tenir en compte, en ambdues reformes de bany es va mantenir el paviment hidràulic.

Grupo Inventia reforma integral

Amb uns resultats tan excel·lents, la satisfacció dels propietaris va ser molt notòria. Especialitzats en reformes integrals a Barcelona i rodalies, pot sol·licitar els serveis de Grupo Inventia posant-vos en contacte amb ells.