close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte de reforma al carrer Mallorca de Barcelona

Hem acabat una nova reforma integral a Barcelona, concretament al carrer de Mallorca. Es tracta d’un projecte de reforma molt complet. Ens hem encarregat de millorar el disseny interior, les instal·lacions i també de restaurar diversos elements originals. Gràcies a la versatilitat del nostre equip podem adaptar-nos a tota mena de necessitats.

Després de les feines que hem realitzat hem aconseguit una llar d’ambient familiar i que ofereix les millors prestacions. Tant els espais comuns com els privats han quedat llestos per gaudir-ne. Totes les millores que hem aplicat en aquest projecte de reforma a Barcelona les compartim al següent vídeo.

Cuina oberta

Una de les primeres millores del projecte de reforma el veiem a la cuina. Ara es troba en un espai obert i connectat a les zones del saló i del menjador. Per a la disposició dels nous elements hem fet servir una distribució de cuina a U. Es tracta d’una cuina que ofereix una mobilitat excel·lent per fer ús de tots els seus elements.

A la banda dreta trobem els electrodomèstics. Estan integrats al moble de cuina i es componen de nevera, forn i microones. A més, disposa d’un armari vertical que genera un gran espai d’emmagatzematge. A l’espai central hi trobem un taulell equipat amb la placa vitroceràmica. Alhora, ofereix una gran superfície de suport i de treball.

Al taulell del costat esquerre hem integrat la pica. Es tracta d’una superfície que també funciona com a barra d’esmorzar. Habilitant uns tamborets de cuina aconseguim un espai perfecte per a menjars ràpids. Pel que fa a la imatge, hem escollit un moble de cuina blanc i ho hem combinat amb taulells grisos.

Reforma de banys

Aquest pis de carrer Mallorca té dues cambres de bany i ens hem encarregat de renovar-los del tot. Tot i que tenen una mida diferent, cadascun disposa d’un equipament sanitari complet. Es compon d’un lavabo amb moble incorporat, un vàter i una zona d’aigües. Aquesta última és un plat de dutxa protegit per mampares de portes corredisses.

Pel tema del disseny de bany hem utilitzat tons neutres per potenciar la lluminositat i l’amplitud de cada bany. Hem enrajolat les parets amb rajoles de to beix clar, contrastant amb el to més fosc del paviment. Alhora, ho hem combinat amb els acabats en fusta que tenen els mobles de bany.

En línies generals hem creat dos espais de neteja amb una imatge moderna i acollidora i que tenen uns sanitaris funcionals. Cada cambra de bany està llesta per utilitzar-se en qualsevol moment del dia.

Restauració d’interiors

A més de la cuina i els banys, en aquest projecte de reforma a Barcelona també ens hem encarregat de millorar el disseny interior. En aquest aspecte hem apostat per un disseny interior contemporani amb tons neutres. D’aquesta manera, tant les zones del saló com els dormitoris presenten un ambient acollidor.

De la mateixa manera, la llum natural pot fluir amb facilitat per tot el pis, generant més calidesa. A més de les novetats, també hem restaurat elements originals de la vivenda. Destaquen els terres hidràulics de diverses zones del pis. Ens hem encarregat de netejar-los i polir-los per recuperar-ne el millor estat. Alhora, també hem restaurat les finestres del saló i les parets de la cuina i el dormitori principal.

Projecte de reforma a mida

A Grupo Inventia ens adaptem a les teves necessitats i elaborem un projecte de reforma personalitzat i ajustat tant als teus gustos com al teu pressupost. Per sol·licitar-ho, contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17.