close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte de mobiliari i interiorisme a Barcelona

Recentment us hem presentat el resultat d’una reforma integral al carrer Mallorca de Barcelona. En ella ens hem encarregat de millorar l’interiorisme de totes els espais de l’habitatge. A més hem renovat i millorat l’equipament d’estances clau com la cuina i el bany.

En aquesta ocasió també ens hem encarregat de disposar el nou mobiliari en espais com la sala d’estar i els dormitoris. El nostre equip d’interiorisme a Barcelona ha treballat per aconseguir aquells mobles que encaixessin perfectament en la nova imatge de l’habitatge. En el següent vídeo mostrem el resultat d’aquest projecte de reforma, mobiliari i interiorisme a Barcelona. Per conèixer més treballs de Grupo Inventia pots veure’ls tots al nostre canal de Youtube.

Nou mobiliari i interiorisme a Barcelona

Per a la nova imatge de l’habitatge s’ha optat per un disseny d’estil contemporani. Les parets s’han pintat amb colors blanc i beige. Es tracta de tonalitats indicades per generar espais molt lluminosos i amplis. Al seu torn s’aconsegueix un ambient molt agradable i acollidor, ideal per a una llar. Això es combina amb un terra de parquet en tons mitjans de fusta natural.

L’equip d’interiorisme a Barcelona de Grupo Inventia ha trobat el mobiliari que els propietaris necessitava. S’ha optat per mobles que combinen acabats en fusta i en color blanc. Ara l’habitatge presenta una imatge molt homogènia i disposa d’un mobiliari molt funcional amb àmplia capacitat d’emmagatzematge.

Mobles per a saló i dormitoris

Al saló s’ha col·locat un moble principal que compta amb capacitat d’emmagatzematge i una superfície àmplia per situar la televisió. A més disposa de diversos armaris ancorats a la paret i d’una gran prestatgeria de color blanc que funciona com a complement extra d’emmagatzematge i decoració.

De la mateixa manera també s’han moblat tots els dormitoris. Aquests presenten una imatge igual a la de la resta de l’habitatge, amb tons neutres i terra de parquet. El nostre departament d’interiorisme a Barcelona ha optat per moble que ofereixin una bona capacitat d’emmagatzematge. D’aquesta manera l’organització en els dormitoris està assegurada. Compten amb armaris, prestatgeries i tauletes de nit. A més en el dormitori principal s’ha col·locat un canapè que amplia l’emmagatzematge. Tots els moble s’integren en la nova imatge, ja que són d’acabat en fusta i color blanc.

Reformes de cuina i bany

En aquest projecte de mobiliari i interiorisme a Barcelona també s’incloïa la reforma de la cuina i el bany. Les dues estances també han vist renovat i millorat tot el seu mobiliari i l’equipament. La nostra empresa de reformes treballa amb una àmplia varietat en productes per a reformes de cuina i bany. Amb l’assessorament dels nostres professionals és molt senzill que cada propietari aconsegueixi que la seva llar llueixi com desitja.

La cuina s’ubica en una estada independent i ofereix una gran mobilitat. Disposa de gran capacitat d’emmagatzematge i d’uns electrodomèstics moderns i funcionals. Per la seva banda la cambra de bany compta amb un nou equipament sanitari molt complet. Després de la reforma està a punt per oferir les millors prestacions en el seu ús.

Interiorisme a Barcelona

Els projectes de Grupo Inventia aborden tots els aspectes d’una reforma integral. Des del interiorisme i mobiliari de tots els espais fins a l’equipament més complet per a les estades clau. Per sol·licitar el teu projecte + pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari de contacte. Un dels nostres professionals et atendrà de manera personalitzada.