close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Projecte de reforma integral a Sabadell

Un nou projecte de reforma integral ens porta a la localitat de Sabadell. Aquí ens hem encarregat de renovar un habitatge del tot. Com que es tracta d’una reforma total, hem millorat tant l’apartat de la imatge interior com el de les instal·lacions i l’equipament. Lobjectiu principal és aconseguir una llar altament funcional.

Per això disposem d’un catàleg d’opcions molt variat i un equip de professionals molt versàtil. Gràcies a aquestes característiques podem adaptar-nos a tota mena de peticions. D’altra banda, ens encarreguem de fer reformes integrals a Sabadell ia totes les localitats de les rodalies de Barcelona.

Per apreciar els acabats d’aquesta nova reforma a Sabadell compartim el vídeo següent. També el pots trobar a les nostres xarxes socials. Segueix-nos per conèixer els projectes que tenim en actiu i els que hem finalitzat.

Cuina oberta

Es tracta d’una cuina lineal i oberta al menjador i al saló. En aquest cas, un espai tan important com la cuina queda connectat a altres zones de la casa. Com que es tracta d’un pis ampli, la connexió és molt fluida. De fet hi ha prou espai per habilitar unes taules i cadires amb total comoditat.

La cuina compta amb un taulell allargat que es pot fer servir com a superfície de suport i de treball. A més, té espai suficient per allotjar petits electrodomèstics. Està equipada amb una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica. De la mateixa manera, disposa de capacitat d’emmagatzematge tant a la part inferior, on hi ha un rentaplats, com a superior.

Tot seguit i ocupant un espai ben delimitat, trobem els electrodomèstics. Estan tots integrats i es componen de rentadora, nevera, forn i microones. Just davant hem col·locat un altre taulell que amplia la superfície de suport. En línies generals és una reforma de cuina amb un resultat modern i funcional.

Reforma de bany

També ens hem encarregat de fer una reforma de bany completa. Els nostres professionals han millorat tant el disseny com l’equipament de lavabo. Ara està llest per oferir les millors prestacions en tot moment.

Hem enrajolat les parets per complet amb rajoles grans de to beix. Es tracta d´un color perfecte perquè la llum de l’exterior il·lumini tota l’habitació. Per al paviment hem fet servir un terra de gres en un to més intens. Hem aconseguit potenciar la calidesa del bany al costat del moble de fusta del lavabo.

Ara l’equipament sanitari està format per un lavabo amb moble de magatzematge, un vàter flotant i una zona d’aigües. Per aquest darrer hem instal·lat un plat de dutxa protegit per mampares transparents. El resultat d’aquesta reforma de bany a Sabadell és un espai de neteja completament funcional.

Nou disseny interior

A més de les reformes que hem esmentat, també ens hem encarregat d’aplicar-hi el nou interiorisme. Com podeu veure al vídeo ia les fotos ens hem decantat per uns interiors d’estil contemporani. Per això hem escollit tons neutres per generar espais lluminosos, amplis i acollidors.

Hem pintat les parets de color blanc i hem col·locat un terra de parquet en tons de fusta natural. La nova imatge és agradable i robusta alhora, generant espais molt acollidors. És un estil que encaixa amb moltes decoracions i crea una atmosfera ideal tant en espais comuns com privats.

Pressupost de reforma a Sabadell

Si heu arribat el moment de millorar la vostra llar contacta amb nosaltres. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu pressupost de reforma sense cap compromís.