close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Punts clau per escollir les mampares de dutxa

21 febrer, 2023 · Blog

Un dels espais que sempre ha d’oferir les millors prestacions a una llar és la cambra de bany. Aquest és un espai d’ús diari amb elements clau per a tota la família. Per això mirem de disposar d’un bany funcional i que puguem mantenir amb facilitat. Un element que ens ho posa més fàcil són les mampares de dutxa.

Les dutxes amb mampara és lopció més popular per a lequipament de banys moderns. La gran raó és que ofereixen una solució elegant i funcional a molts inconvenients que tenien les banyeres o les dutxes tradicionals. Per exemple, generen més seguretat i també eviten esquitxades a la resta de l’estança.

mamparas de ducha

A partir d’aquestes premisses volem compartir diverses raons per les quals un plat de dutxa amb mampara és una opció excel·lent per a la zona d’aigües de la nostra cambra de bany.

Seguretat i neteja

Com hem esmentat anteriorment una de les característiques més important que cal tenir en compte a l’hora de triar una dutxa és la seguretat. Amb una mampara de dutxa, el risc de relliscades es pot reduir significativament. El millor de tot és que ofereix un accés fàcil i podem estar drets sobre una superfície plana i antilliscant. Gràcies a això evitem el gest d’entrar a la banyera i de trepitjar una superfície mullada i relliscosa.

De fet, la gran part de canvis de banyera per dutxa són propiciats per voler tenir més seguretat al bany. Així mateix és un detall que és especialment important per als més petits de la casa i també per als nostres grans. En tots dos casos qualsevol precaució és benvinguda, ja corren un major risc de relliscar.

Pel que fa al nivell pràctic, les mampares poden afavorir a mantenir el bany net i higiènic. Sense una mampara de dutxa inevitablement s’esquitxa a terra i les altres superfícies de la cambra de bany. Aquest fet continuat pot arribar a crear desordre i fins i tot propagant gèrmens. Amb una mampara, l’aigua queda continguda dins de l’àrea de la dutxa, cosa que ens facilita poder mantenir el bany net i higiènic.

mampara de ducha estatica

Disseny i funcionalitat

Les mampares també ofereixen beneficis estètics a la nostra cambra de bany, ja que poden fer que la seva dutxa tingui una aparença més elegant i moderna. A més a més, el mercat ens ofereix una gran disponibilitat i una gran varietat de materials, estils i colors. Per exemple, podrem optar per mampares fixes de dutxa o mampares de portes corredisses, entre d’altres models.

Un benefici més de les mampares de dutxa ens pot proporcionar fins i tot un estalvi, ja que poden ajudar a conservar l’aigua. Actualment es fabriquen dutxes que disposen de tecnologia d’estalvi daigua. En aquest sentit tenen instal·lats reguladors de flux i capçals de baix flux, que poden reduir significativament el consum daigua.

Si hi afegim la mampara corresponent, podem assegurar-vos que tota l’aigua es mantingui dins l’àrea de la dutxa. És una pràctica que ajuda a reduir el malbaratament. De la mateixa manera les mampares de dutxa també contribueixen a fer que el nostre moment de bany sigui més eficient. En mantenir laigua continguda es pot gaudir duna experiència de dutxa agradable i més eficient, ja que tota laigua es dirigeix cap al nostre cos.

Beneficis de la mampara de dutxa

ducha con mamparas

Amb aquestes premisses podem afirmar que les dutxes amb mampara ofereixen grans beneficis en la funcionalitat de la nostra cambra de bany. Des de més seguretat i higiene fins a una experiència de dutxa més elegant i eficient. Si cerques una manera fàcil de millorar la teva cambra de bany, una mampara de dutxa podria ser la solució perfecta.