close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Quin mobiliari ha de tenir un dormitori juvenil

17 març, 2020 · Blog

A el departament d’interiorisme de Grupo Inventia ens arriben tot tipus de consultes per millorar totes les estances de la vivenda. Si bé la cuina i la cambra de bany poden ser els més recurrents, també hi ha propietaris que necessiten millorar tant a nivell visual com pràctic altres espais de la llar com la sala d’estar o els dormitoris.

dormitorio joven

Precisament ens centrarem en l’última estança esmentada, encara que més concretament al dormitori juvenil i què mobiliari ha de tenir. Per a un jove al dormitori es converteix en un espai molt personal en el qual sentir-se còmode. Això no resta perquè pugui esdevenir una estada que uneixi les idees de descans i quefers diaris.

Llit i emmagatzematge

Dir que el llit és un element imprescindible en un dormitori és una redundància, però és així. Normalment per a un dormitori juvenil pensem en un llit individual, normalment anomenat de 90. No hi ha dubte que això és el més lògic i pràctic a l’hora d’explicar amb més espai a la estances, però si es disposa d’una superfície generosa es pot plantejar el col·locar un llit doble.

dormitorio juvenil

A més de major comoditat, també se li pot treure una doble funció, ja que si col·loquem un canapè l’espai d’emmagatzematge extra que aconseguirem serà un gran avantatge. Aquest podrà ser complementari a l’armari que, com no, també haurà de tenir. Els joves i adolescents solen anar a la moda i la roba tendeix a acumular-se, per la qual cosa disposar de la màxima capacitat d’emmagatzematge al dormitori sempre serà un punt a favor.

Zona d’estudi

Quan hem parlat d’una doble funcionalitat en un dormitori juvenil ens referíem al fet que en aquest és molt aconsellable que es pugui habilitar una zona d’estudi o de treball. Amb això aconseguirem crear un espai molt més personal i organitzat on es podran realitzar les tant tasques acadèmiques com passar moments distrets llegint o realitzant qualsevol activitat.

Al seu torn, dotar els més joves de la casa amb una estança a la que puguin dur a terme la majoria dels seus quefers també els aportarà valors com el de la responsabilitat de mantenir el seu espai ben ordenat i el més còmode possible.

camas dormitorio juvenil

Reformes i mobiliari a Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en interiorisme que t’assessorarà amb les millors idees de distribució i disseny per a un dormitori juvenil. Al seu torn disposem d’una àmplia gamma de mobiliari com llits, armaris o escriptoris. Pots sol·licitar tota la informació que necessitis trucant al 93 209 97 17.