close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Quines són les campanes tipus illa per a cuines

4 octubre, 2023 · Blog

Les campanes extractores són un element indispensable a qualsevol cuina. La seva funció és vital perquè la puguem utilitzar de manera correcta. Gràcies a l’extractor de cuina evitem l’acumulació de fum i olors a l’espai de la cuina. També contribueix que no s’expandeixin a altres zones de la casa.

Si pensem en una cuina clàssica és senzill ubicar-hi la campana extractora. Ara bé, què passa en una cuina oberta? Per a aquest tipus de casos s’han fabricat les campanes de tipus illa, ideals per a cuines de concepte obert. Es tracta d´una opció perfecta per disposar d´una campana extractora integrada en una illa de cuina.

campana integrada cocina

Actualment la campana tipus illa és molt demanada en reformes de cuines. El mercat hi ha vist un element funcional per al dia a dia d’una llar. D’aquesta manera hi ha diverses opcions de campanes tipus illa per a cuines. En aquest sentit serà senzill trobar l’extractor perfecte per a la nova cuina oberta.

Avantatges de les campanes tipus illa

A nivell pràctic la campana tipus illa ofereix les mateixes prestacions que una campana extractora de forma i instal·lació tradicional. Que estigui oclta no impedeix que funcioni igual de bé per dur a terme la seva comesa. A més, igual que en campanes extractores convencionals hi ha diferents intensitats de potència.

Un altre punt a favor d’aquest tipus de campanes extractores és mantenir-lo. En ser visibles es poden netejar amb facilitat i no requereixen que es desmuntin. Tant si són ocultes com penjolls ofereixen una gran facilitat en l’aspecte de la neteja, molt important a la cuina. D’aquesta manera contribueixen a generar un espai més agradable.

campana para isla de cocina

Tipus de campana tipus illa

Com hem esmentat, el mercat ens ofereix una àmplia varietat de tipus de campana extractora tipus illa. Ens centrarem en conceptes generals per apreciar els dos tipus de campana de cuina tipus illa més utilitzats. A partir d’aquí, depenent de les necessitats i del disseny de la cuina, es podrà optar per un model o un altre.

Una opció clàssica és la campana extractora que baixa des del sostre. Com el seu nom indica, és una extractor de cuina suspesa al sostre. S’encarrega d’absorbir les olors i fums que es generen a la placa de cocció que és a l’illa de cuina. Pel que fa al disseny, hi ha d’acer inoxidable, amb acabat de crstal i diverses combinacions més.

Aplicant un concepte més modern trobem les campanes extractores integrades, tant al mateix taulell com al sostre. Com el nom indica aquest tipus d’extractor de cuina tipus illa està integrat al lloc de la seva instal·lació. A més de la característica funcional, també aporta un disseny modern.

Extractor de cuina oberta

campana integrada encimera

Com hem exposat, la camapana extractora és un element de vital importància a qualsevol cuina. Quan aquesta és oberta a altres espais de la casa encara té més importància per evitar la propagació d’olors i fums. En aquest sentit, la campana de cuina tipus illa és un element que combina funcionalitat i disseny a part iguals.

Si creus que una cuina oberta encaixa millor a casa teva pots valorar-ho amb professionals del sector. En el sentit de l’extracció de fums no t’has de preocupar gens. Gràcies a les campanes tipus illa ho podràs aconseguir de manera òptima.