close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Rambla Badal de Barcelona

A Grupo Inventia hem finalitzat recentment una nova reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens vam desplaçar fins a la Rambla Badal per rehabilitar completament un habitatge.

Seguidament compartim un vídeo en el què es poden apreciar els acabats generals del treball de reforma integral realitzat. A continuació, comentarem els detalls més destacats de la reforma de cuina i la nova imatge que vam aplicar en estances com la sala d’estar o els dormitoris.

Reforma de cuina

La cuina és oberta al saló, però el seu espai queda molt ben delimitat gràcies a una distribució en forma d’U. A la part esquerra es va col·locar la nevera, que resta camuflada per les portes del mateix armari de cuina. Seguidament neix un petit tram de taulell de cuina equipat amb una pica individual.

El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram, més allargat i equipat amb una placa vitroceràmica. Aquesta zona compta amb emmagatzematge inferior i superior, lloc on es van encastar el forn i el microones respectivament. Ja en el costat dret, el obert al saló, se situa una nou taulell destinat a ampliar la superfície de suport i de treball. A més, pot ser utilitzada com a barra de cuina.

Sala d’estar i dormitoris

La sala d’estar es presenta com a espai molt agradable i acollidor. Diverses parets es van pintar de color beige, una tonalitat que transmet calidesa. Aquest color és molt encertat, ja que es combina amb altres parets i el sostre de maó vist, generant una imatge molt contemporània, encara que amb fantàstics tocs rústics. Amb els acabats de les parets i el sostre, es va optar per col·locar un paviment de parquet en tons mitjans de fusta.

Tant al passadís com en els dormitoris es va seguir la imatge general de l’habitatge i que també es pot veure a la sala. En aquest cas les parets es van pintar de color beige i es va col·locar un terra de parquet a tots mitjans de fusta. No hi ha dubte que es van aconseguir estances molt acollidores i perfectes per al descans. Una altra millora realitzada és la col·locació de portes blanques, generant un contrast genial.

Reforma integral a Barcelona

Grupo Inventia compta amb els professionals indicats perquè aconsegueixis la reforma integral dels teus somnis. Pots sol·licitar el teu pressupost i t’ho lliurarem juntament amb el teu projecte sense cap tipus de compromís.