close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma a Barcelona: carrer Torrent de l’Olla

Un nou projecte de reforma a Barcelona ens porta fins al carrer de Torrent de l’Olla. Ens hem encarregat d’aplicar totes les millores necessàries per convertir aquest pis en una llar veritable. Les novetats passen tant pel disseny interior de limmoble com pel nou equipament que hem instal·lat.

Ara aquest habitatge a Barcelona disposa de tot allò necessari per oferir les millors prestacions en tot moment. Com a empresa de reformes el nostre objectiu és que aconsegueixis que la teva llar llueixi com desitges. Per aconseguir-ho disposem de professionals experimentats i de materials contrastats al sector.

Per veure els nous acabats d’aquesta reforma a Barcelona compartim el vídeo següent. Si tu també vols renovar la teva llar truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost. En pocs dies ho tindrem llest i t’ho lliurarem sense cap compromís.

Disseny contemporani

El primer pas ha estat determinar el nou disseny interior de la vivenda. Al costat de l’assessorament de les nostres interioristes a Barcelona hem optat per un estil neutre i atemporal. D’aquesta manera hi ha més opcions per poder-lo decorar i moblar. Alhora, hem generat espais càlids i d’ambient acollidor.

Hem pintat les parets de color blanc, tant als espais comuns com als dormitoris. Gràcies a això aconseguim zones molt ben il·luminades. El color blanc és perfecte perquè la llum flueixi amb total llibertat a tots els racons del pis. Les noves portes i els sòcols també són de color blanc.

A les novetats en el disseny interior s’hi afegeix el paviment. Hem col·locat un terra de parquet en tons de fusta natural. Encaixa perfectament en el disseny contemporani i potencia la sensació de calidesa. A més, està fabricat amb un material resistent, durador i que es pot netejar amb molta facilitat.

Cuina a U

La nova cuina sʻadapta molt bé al nou estil de la vivenda. És una cuina oberta amb mobiliari de color blanc i terra de gres gris. Té una distribució en forma d’U molt funcional i ofereix un espai d’esmorzar al taulell del costat esquerre. A més a més, compta amb nous electrodomèstics de primera marques.

A l’extrem dret hem integrat la nevera, el forn, el microones i la rentadora. Tot seguit neix un primer tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica. El taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram. Aquí hi ha la pica d’un sinus i una bona superfície de suport i de treball.

A més de la distribució i l’equipament, també hem ampliat la capacitat d’emmagatzematge a la cuina. Disposa d’armaris i calaixos a tota la part inferior dels taulells i també de mòduls d’emmagatzematge a la part superior.

Nous banys

Les dues cambres de bany d’aquesta reforma a Barcelona tenen un equipament sanitari complet i funcional. Cadascun té un lavabo amb moble demmagatzematge incorporat. També tenen un vàter i un plat de dutxa. Hem optat per una zona d’aigües funcional i accessible, llesta per fer-se servir en tot moment.

Pel que fa al nou disseny de banys hem mantingut un estil semblant al de la resta de la casa. Les parets estan enrajolades amb rajoles beix i grisos per crear un ambient fresc i acollidor. Es tracta de dos espais de bany amplis i amb molta sensació de lluminositat. A més, són superfície que requereixen un manteniment senzill.

Projectes de reforma a Barcelona

La nostra empresa de reformes i interiorisme treballa sobre la base dels teus gustos i necessitats. Reps assessorament personalitzat del nostre equip de professionals durant tota l’obra. Per conèixer més sobre la nostra feina pots seguir-nos a xarxes socials.