close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany al carrer Consell de Cent

Grupo Inventia som una empresa que ofereix serveis de reformes integrals i parcials a la ciutat de Barcelona i les seves rodalies. En aquesta ocasió ens van encarregar de rehabilitar completament la cambra de bany d’un habitatge situat al carrer Consell de Cent.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, millorem tant l’equipament sanitari com el disseny interior de l’estança. Ara llueix una imatge contemporània i ofereix les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús.

Equipament sanitari

Executar una reforma de bany implica renovar l’equipament saniatri. Amb el pas dels anys arriba un moment en què el desgast del mateix fa necessària la seva renovació. Per a aquest treball es va apostar per una cambra de bany de tres peces, organitzades de manera que permetessin una correcta mobilitat a l’estança.

L’equipament sanitari es compon d’un lavabo amb dos calaixos per a l’emmagatzematge a la seva zona inferior. Aquest és un element clau per mantenir l’organització a la cambra de bany. A aquest li segueix un vàter arrodonit i d’imatge clàssica, amb motxilla a la vista. Com a últim element sanitari es va col·locar una dutxa arran de terra. Aquesta està protegida per una mampara de portes corredisses.

Interiorisme bany

Per al disseny interior de la cambra de bany es va apostar per tonalitats neutres, generant així sensació d’amplitud i lluminositat. Les parets es van enrajolar per complet amb rajoles de color beige, combinant amb els acabats en fusta del moble del lavabo i amb un paviment tipus hidràulic. Aquest últim element es integral perfectament al global de l’estança i li aporta personalitat.

Com a detalls d’aquest treball d’interiorisme, tant a la paret de la dutxa com en la del lavabo es van generar dos espais profunds en els quals es poden col·locar prestatgeries, generant major capacitat d’emmagatzematge i organització. Un altre element a tenir en compte és la porta corredissa per la qual s’accedeix a la cambra de bany. Amb ella es va aconseguir aprofitar al màxim l’espai disponible de l’estança.

Reformes de bany a Barcelona

Grupo Inventia compta amb un departament especialitzat perquè la teva reforma de bany tingui tot allò que necessitis. Contacta amb nosaltres, informa’t sense compromís i rep assessorament personalitzat des del primer dia.