close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany a Montcada i Reixac

Fa escassament uns dies que a l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia vam finalitzar una nova renovació. En aquesta ocasió ens vam desplaçar fins a la localitat de Montcada i Reixach per dur a terme una completa reforma de bany. Com es pot observar, vam realitzar reformes integrals a Barcelona i en localitats de les rodalies, per la qual cosa pots contactar amb nosaltres encara que el teu habitatge no s’ubiqui a la capital.

En línies generals aquesta reforma de bany ofereix un ambient fresc i acollidor, ideal tant per diari com per als moments en què es precisi major calma. Al seu torn, disposa de tot l’equipament sanitari indispensable per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Pots veure els acabats generals en el següent vídeo.

Equipament sanitari

Tota reforma de bany implica un treball de millora en equipament sanitari. Si un es decideix a renovar la cambra de bany en extraña ocasió es mantenen els elements sanitaris, ja que l’ús diari porta al fet que renovar-los sigui la millor opció. A Grupo Inventia ens caracteritzem per adaptar-nos a les necessitats de cada propietari, de manera que comptem amb un ampli catàleg de sanitaris i treballem amb les millors marques.

En aquest cas es va apostar per una cambra de bany de tres peces en el qual prevalen el pràctic i el funcional. Una de les noves peces sanitàries al lavabo, ampli i amb dos calaixos per a l’emmagatzematge a la seva zona inferior. A aquest li acompanyen un vàter de línies clàssiques i una dutxa arran de terra. En definitiva, una cambra de bany a punt per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Disseny de bany

Un altre apartat molt important en tota reforma de bany és el de l’interiorisme. Gràcies a això podem adequar l’estança i aportar-li la imatge que vulguem. En aquest treball de disseny interior es va apostar per una imatge d’estil contemporani que genera un ambient molt agradable i amb molta amplitud visual.

Això es va aconseguir utilitzant rajoles beige per enrajolar les parets, en aquest cas rajoles de grans dimensions. Unit a la instal·lació de llums i al mirall de bany, s’aconsegueix una imatge lluminosa i àmplia en l’estança. Al seu torn, per al paviment també es van utilitzar rajoles de la mateixa tonalitat beix, de manera que la imatge de la cambra de bany és completament homogènia.

Reformes de bany a Barcelona

Si necessites renovar el teu bany, en Grup Inventia posem a la teva disposició els millors professionals del sector. A més, pots sol·licitar el teu pressupost i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense cap tipus de compromís.